Dutere masea
Am o carie la masea si atat a anvansat caria incat a ajuns la pulpa si mi sa unflat pulpa si ma doare foarte tare, am fost la dentist si mi-a pus doar un pansament si ma reprogramat peste o saptamana ce sa iau pentru durere am luat Reuprofen dar este egal cu zero.
1 comentarii
Buna ziua,
scuze pentru raspunsul intarziat.
Sper ca intre timp v-ati rezolvat problema si ca nu mai aveti dureri.
Bine de stiut pe viitor este ca in astfel de cazuri in care se umbla pe canale unde a fost inflamat nervul este probabil ca durerea sa nu cedeze nicicum la analgezice, acestea doar sa amelioreze durerea. Indicat este sa se mearga la doctor iar daca din punctul acestuia de vedere trebuie stat cu un antiseptic pe canale si cu un pansament si apoi peste cateva zile sa reintervina, sa-i comunicati ca aveti dureri mari si sa va prescrie si altceva daca e cazul.( alte analgezice/antibiotice...depinde foarte mult de la caz la caz si de specificul durerii)
O zi buna!
scuze pentru raspunsul intarziat.
Sper ca intre timp v-ati rezolvat problema si ca nu mai aveti dureri.
Bine de stiut pe viitor este ca in astfel de cazuri in care se umbla pe canale unde a fost inflamat nervul este probabil ca durerea sa nu cedeze nicicum la analgezice, acestea doar sa amelioreze durerea. Indicat este sa se mearga la doctor iar daca din punctul acestuia de vedere trebuie stat cu un antiseptic pe canale si cu un pansament si apoi peste cateva zile sa reintervina, sa-i comunicati ca aveti dureri mari si sa va prescrie si altceva daca e cazul.( alte analgezice/antibiotice...depinde foarte mult de la caz la caz si de specificul durerii)
O zi buna!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Dureri de dinti si de masele
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 110Durere de masea cu nerv scos
- 5Durere masea, granulom? Coronita?
- 12rezectie dentara
- 3Durere la dinti chiar si fara nerv
- 0durere de masea dupa plomba
- 1durere dentara
- 2Durere de măsea
- 0Durere induportabila
- 1durere care nu cedeaza