durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara

Am dureri de urehe si masele si dinti de aprope 2 sapt ma doare urechea stanga si am fost la ORL si mi a zis ca am otita si k tre sa ma dau ca o alifie numita Triderm Crema si imi va alina durerile de ureche si masele si dinti. Nu stiu ce sa mai ma fac nu imi trece deloc.. si nu mai seara ma apuca durerile de imi vine sa urc pe pereti de durere..nici fiola de agolkamin nu isi mai face efectu nici aolin aprope nimic.. va rog frumos sa ma ajutati poate un leac babesc ma r scapa de toate durerile aste ingrozitoare odata si pt totdeauna ca nu mai rezist de durere.. Va rog sa imi spuneti ce sa fac... nu ma lasa ti asa.
La revedere si ast un rasp cat mai repede VA ROG
La revedere si ast un rasp cat mai repede VA ROG
5 comentarii

Si eu am avut otita insa pe mine nu m-a durut decat f putin, mai mult imi era infundata urechea si mi-a dat antibiotice. Deci trebuia neaparat sa-ti dea antibiotice, nu doar crema... I-ai spus la ORL ca te dor si dintii si maselele? Se poate sa ai si curent... Unde ai fost la medic? Du-te la un cabinet particular, costa consultatia dar parerea mea e ca nu e suficienta crema... Mergi neaparat la un alt medic! Otita netratata e periculoasa pt k poate afecta timpanul.

am fost azi la spital la urgente la orl shi mi a dat picaturi de pus in ureche shi oxacilina 20 de pastile poate imi trece asa dar ma mai doare shi akum.Dar sa nu mai ma prinda curentu la ureche stii ceva ce sa fac sa nu mai ma prinda curentu la ureche??? crezi k exsista vre o cale??? eu tot caut pe net shi intreb de colo colo shi nimeni nu stie... ppoate aici la tine voi gasi rasp. shi merci pt sfat kre mi la i dat.. mi ai fost de ajutor

O sa-ti treaca durerea...in maxim 2 zile iti trece de tot, dar sa iei toate antibioticele si sa nu-ti intre apa in ureche cand faci dus (probabil ti-o zis) Pt curent..ce sa zic.macar pana iti trece otita baga-ti vata in urechi (nu ti-o indesa acolo sa n-o mai poti scoate) si evita sa stai in curent...

dar nu exista vreu n descantec ceva sau eu stiu ce poate fii pt curent ??? sau va trebui sa port totdeauna vata in ureche??? poate ma ajuta shi pe mine cineva kre a fost patit k asa k toate k nu doresc sa se intample la nimeni asa k sunt eu.bye all shi poate ma ajuta cineva k mai curand shi mai repede va rog eu

buna ziua am si eu o problema de ceva timp imi pocnea ureche stanga si acum am dureri si la cealalta.am crezut prima oara k e din cauza maselelor, miam tratat dantura dar degeaba.ce as putea sa iau k sami treaca...va multumesc astept un raspuns de la voi

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de ureche
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 5Ce pot face sa dispara durerea de masea?
- 2Durere mare la ureche
- 8M-am intors de la mare cu dureri de urechi
- 9dureri groaznice :ceafa, urechi, gat, maxilar pana la tampla
- 1antibiotic ORL
- 0Problema la urechea dreapta ( sunet plat si lipsa de bass )
- 3durere masea insuportabila
- 3Durere masea cu nerv scos
- 3imediat ce vb la telefon ma dor urechile
- 6dureri soc in gat si ureche
- 4ureche infundata si durere
- 4Durere de masea
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 0Durere de masea
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 4Junghi Urechi-gat-limba
- 1Durere exterioara ambele urechi
Mai multe informații despre: durerea de dinti durerea de ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: