Durere de masea plombata

01-02-2019
Angelix
Nu este medic/terapeut
Angelix
Am 14 ani. La varsta de 11 ani am fost la stomatolog si toate cele 4 masele mi-au fost plombate deoarece erau cariate si incepusera sa ma doara. De cateva zile a inceput sa ma doara maseaua din dreapta, jos. Am programare abea luni, 4 feb. 2019, dar eu nu mai suport durerea. Am luat Nurofen Forte respectand prospectul strict ca sa imi treaca durerea, dar dupa 1 zi a inceput sa nu isi mai faca efectul. Parasinus si ibuprofenul nu au nici ele efect. Ma doare in special cand calc cu maseaua de sus pe ea. Am incercat si metoda cu prosopul pe obraz in zona maselei dar nu isi mai face nici aceasta efectul. Nici sa dorm nu pot. Daca ma concentrez pe ceva anume care sa ma intrige durerea parca dispare si apare imediat cum termin ceea ce faceam. Unele persoane imi spun ca este infectie, altii ca este o nevralgie, dar eu dupa cum ma simt cred foarte tare ca am inca un nerv care nu a fost omorat cand dentista care mi-a plombat maselele mi-a omorat nervii. Am mai avut probleme in trecut si aceasta problema apare cam in fiecare luna de un an de zile, dar am crezut ceea ce au zis ceilalti despre raceala, nevralgie etc. care trec repede. Acum problema a devenit extrem de rea si plang noapte de noapte de durere, iar programarea la dentist o am abea luni. Imi puteti da anume sfaturi sau instructiuni despre cum as putea alina durerea? In seara asta trebuie sa plec in oras pentru pregatiri la matematica si orele de canto si as vrea de asemenea poate un remediu al durerii pentru drum sau pe o perioada lunga ca sa ma pot concentra la ore deoarece o sa ajung acasa pe la ora 19, iar pana atunci nu am access la prea multe, dar daca este ceva de cumparat as putea ajunge la farmacie cu familia mea. Multumesc pentru atentie, va rog sa ma ajutati ca nu mai suport durerea.
2 comentarii
0
01-02-2019, ora 23:13
Dr. Sandita Dan
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Sandita Dan
Buna seara,

Cand apar durerile de dinti va recomand sa va duceti la un medic stomatolog nu sa ii intrebati pe "ceilalti".
Va puteti face o programare mai curand la alt medic daca este necesar sau sa va duceti la o clinica unde sunteti primit in regim de urgenta.
Puteti sa luati in continuare antiinflamatoare pentru durere desi efectul lor va fi pe termen din ce in ce mai scurt.

Seara buna
0
05-02-2019, ora 15:53
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Mergeți la un alt medic cât mai repede!!! Aveți o infectie la acel dinte.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •