Durere masea la 1 an dupa scoaterea nervului
Buna ziua! Am avut o masea cariata, careia i-a fost scos nervul acum un an. Pana alaltaieri, cand m-am trezit cu o durere de cap, apoi m-a luat durerea de masea pentru o ora, nu am avut probleme cu ea. Ieri am avut febra si ma durea cand mestecam pe ea, beam apa rece sau o atingeam mai puternic. Febra a trecut cu nurofen si nu a persistat. Astazi, cand ma spalam pe dinti, am sesizat o durere destul de puternica atunci cand periuta se freca de masea si am observat ca pe lateral a aparut o pata gri inchis - neagra pe ea, la baza gingiei. Am sunat medicul stomatolog, insa a spus ca febra nu are treaba cu maseaua. Nu stiu ce sa mai cred asa ca am venit pentru o parere. Poate fi o infectie?
Tin sa mentionez ca gingia nu este umflata, nu este nimic modificat la nivelul fetei/maxilarului. Singura modificare, cel putin pe care am observat-o eu, care cred ca a aparut de curand, pata de pe masea.
Tin sa mentionez ca gingia nu este umflata, nu este nimic modificat la nivelul fetei/maxilarului. Singura modificare, cel putin pe care am observat-o eu, care cred ca a aparut de curand, pata de pe masea.
1 comentarii
Buna ziua! Pata gri inchis din aceasta situatia, daca nu este gaura sau cavitate sapata nu ar trebui sa va ingrijoreze. Dintii cu tratament de canal ( cu nerv scos ) se innegresc si asta se poate vedea. Va sfatuiesc sa faceti o radiografie retroalveolara la acest dinte si medicul dumneavoastra o va analiza si eventual compara cu cea de anul trecut, O puteti posta si aici pentru o parere, dar si consultul clinic are rolul lui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Durere insuportabila in urma tratamentului cu hidroxid
- 2Sensibilitate masea fara nerv de 4 ani
- 5Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere premolar fara nerv
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 4Probleme dentare sau orl?
- 2Durere slaba sub masea
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 3Dureri dupa pilit
- 1Durere măsele cu pivot
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 2Durere de dinte fără nerv
- 2Durere măsea cu pivot, fără nerv
Mai multe informații despre: durere dinte fara nerv