Molar, nerv scos.

Buna ziua!
Acum cativa ani mi s-a scos nervul de la un molar si s-a pus o plomba. Acum, plomba nu prea mai arata bine si insistand mai tare cu dusul bucal, mi s-a inflamat gingia si m-a durut cateva zile(ca o durere de masea, nu de “gingie”), acum nu mai este inflamata si nu mai doare. Nu mai duruse niciodata pana acum doua saptamani. Am facut o radiografie. Imi puteti spune daca radacinile sunt bune si care ar fi variantele?
Multumesc!
Link poza :
https://postimg.cc/XXGQxc08
Acum cativa ani mi s-a scos nervul de la un molar si s-a pus o plomba. Acum, plomba nu prea mai arata bine si insistand mai tare cu dusul bucal, mi s-a inflamat gingia si m-a durut cateva zile(ca o durere de masea, nu de “gingie”), acum nu mai este inflamata si nu mai doare. Nu mai duruse niciodata pana acum doua saptamani. Am facut o radiografie. Imi puteti spune daca radacinile sunt bune si care ar fi variantele?
Multumesc!
Link poza :
https://postimg.cc/XXGQxc08
5 comentarii

Retratati pe canale molarul. Daca aveti posibilitatea faceti un CBCT pentru a vedea mai clar.
succes
succes

Multumesc frumos pentru raspuns. Se pot retrata canalele si apoi doar plomba sau este necesara coroana dentara?

Daca reusiti sa retratati, sfatul meu e sa faceti o coroana pe acest dinte. Exista riscul de a se fractura.
Cu respect,
Remis Constantin
Cu respect,
Remis Constantin

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 56Obturatie de canal
- 4Obturatie de canal
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 2Referitor nerv extras unui dinte
- 2Ac rupt in canal dentar
- 1Durere masea
- 3Problema tratament endodontic
- 2Durere atipica masea fara nerv
- 1Pivot masea
- 3Durere masea de minte dupa ce s-a scos nervul.
- 5Durere de masea cu nerv scos si tratament in aceasta
- 3Masea cu nervul scos care se tot umfla
- 2Umflătură pe os
- 7Durere persistenta in urma scoaterii nervului
- 3Depășirea apex in sinus
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 1Canal obturat, nerv scos măsea innegrita
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durere dinte fara nerv
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: