Durere masea cu coronita
Buna ziua. Am o coronita dentara (masea) pusa de 6 luni. Nervul a fost scos prin procedura microscopica si am facut raza dupa interventia scoaterii nervului. Nu am avut probleme doar ca de cateva zile simt durere in dreptul maselei. Nu ma doare la masticatie, deasupra am mai multe carii si dureri intense in partea de sus chiar si cu gingie inflamata. Are legatura partea de sus cu coronita dentara situatia in partea de jos? In perioada asta nu pot ajunge la medicul meu dentist.
2 comentarii
este greu se spus care este cauza durerii, fara a avea cel putin o radiografie si fara o consultatie, mai ales ca, din ce povestiti, aveti atat tratamente recente cat si probleme nerezolvate.
la modul general vorbind, da, este posibil ca anumite carii foarte profunde sa genereze dureri care sa nu se limiteze la dintele cauzal, ci si sa iradieze catre zonele invecinate sau catre alti dinti.
incercati sa va tratati cu antialgice ( Algocalmin/ Paracetamol) pentru 2-3 zile si de asemenea sa aveti o igiena cat mai buna. evitati alimentele reci, acide sau dulci care pot declansa durere in cazul cariei.
la modul general vorbind, da, este posibil ca anumite carii foarte profunde sa genereze dureri care sa nu se limiteze la dintele cauzal, ci si sa iradieze catre zonele invecinate sau catre alti dinti.
incercati sa va tratati cu antialgice ( Algocalmin/ Paracetamol) pentru 2-3 zile si de asemenea sa aveti o igiena cat mai buna. evitati alimentele reci, acide sau dulci care pot declansa durere in cazul cariei.
Buna ziua
Durerea este de la maxilar unde aveti mai multe carii.
Durerea este de la maxilar unde aveti mai multe carii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6De ieri ma doare unul din dintii din fata! pls! ce fac?
- 4durere de masea
- 0prestarium si dureri dentare
- 4Plomba, durere de dinti
- 1Durere de Gingii si dinti, Amortesc dintii
- 1Durere de dinti
- 3durere masea insuportabila
- 1Ganglion ureche, dureri de dinti.
- 2Durere de dinti si urmeaza sa plec joi in excursie, rog urgent o parere.
- 6Durere de dinte insuportabila ajutor!!
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 1Problema la Masea
- 9Masea refacuta care doare
- 1Durere alternanta a dintilor
- 1Durere dinte fara carie
- 2Molar inflamat
- 3Dureri dentare fără cauza
- 1Posibila infectie la o masea ?
- 1Inflamație măsea
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: