Dureri de masea

Buna seara. De mica am avut maseaua stanga cariata insa nu m-am dus la stomatolog. Doar o singura data anul trecut cand am simtit ca nu mai suport, am fost dusa la o clinica unde mi s-a pus o plomba temporara. De atunci nu am mai avut dureri insa cam de o saptamana au inceput din nou. In ultimele zile am inceput sa am dureri de cap insa numai pe partea cu maseaua si dureri de ureche, tot pe partea stanga. Tin sa mentionez ca in aprilie am fost internata cu diagnosticul de angina eritematoasa, etmoidita acuta dreapta si otita medie acuta congestiva. Ma ingrijoreaza faptul ca nu a trecut si ca ar putea aparea complicatii, insa nu stiu exact ce se poate intampla. Daca durerea e prea accentuata, iau pliculete Aulin sau o aspirina.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc.
Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc.
3 comentarii

Buna seara,
va sugerez sa mergeti sa faceti o radiografie la aceasta masea si sa o postati aici pentru a va putea spune mai multe.
Astept radiografia.
O seara buna!
va sugerez sa mergeti sa faceti o radiografie la aceasta masea si sa o postati aici pentru a va putea spune mai multe.
Astept radiografia.
O seara buna!

Buna seara. M-am dus ieri la spital si am fost internata. Mi-au spus ca am nevralgie de trigemen.

Multa sanatate sa aveti!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50Durere masea cu nervul scos. Ce ar fi de facut?
- 4durere de masea
- 6durere infernala de masea
- 8Durere de masea tratata cu apa!! Este adevarat!!
- 6Infectie sau nu? ma doare o masea cand apas, adica cand mananc ceva sau inchid gura
- 3durere de masea..
- 3durere de molar atunci cand il ating
- 0Durere masea
- 2durere insuportabila de dinti la senzatie de rece
- 1durere de masea
- 1Durere măsea UL5, UL6
- 10dureri de dinti
- 4Durere dinte vecin după plombare.
- 9Masea refacuta care doare
- 1Dureri insuportabileeeeeee
- 0Durere de masea
- 5Durere radacina dentara in partea de jos
- 2Durere masea cu coronita
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 1Posibila infectie la o masea ?
Mai multe informații despre: Durerea de dinti durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: