Durere Masea curatata.
Buna seara, de ceva timp am probleme cu o masea. Am avut o mica carie si s-a rupt din ea, la cea mai mica atingere ma durea de muream.Astazi mi-am luat inima in dinti si am mers la stomatolog. Maseaua mi-a fost curatata, mi-a pus o chestie pe ea..( nu e plomba, e putin mentolata asa). Si mi-a spus Luni sa fac o radiografie si sa merg inapoi la dentist. Este normal ca maseaua sa continua sa ma doara chiar si dupa curatare? Sau asta e un semn ca, caria a ajuns la nerv..? Si radiografia trebuie facuta pentru a vedea dentistul daca e nervul afectat? Astept raspunsul dumneavoastra, si va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua
radiografia dentara o sa-l lamureasca pe medic referitor la situatia dumneavoastra. Cel mai probabil, momentan aveti doar un pansament provizoriu menit sa protejeze dintele.
radiografia dentara o sa-l lamureasca pe medic referitor la situatia dumneavoastra. Cel mai probabil, momentan aveti doar un pansament provizoriu menit sa protejeze dintele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere insuportabila de masea, iau tratament dar nu m-a lasat deloc
- 6dureri ingrozitoate pe jumatea stanga a fetei
- 1medicamente pentru durere de masea necariata
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 12Puroi la masea
- 4Extirparea nervului. Inca doare dupa 2 luni de la procedura
- 1dureri de masele si ureche
- 0Durere molar dupa scoatere nerv
- 1durere dentara
- 2Durere de măsea
- 0Durere de dinti sanatosi
- 3Intepaturi sub ureche si maxilar
- 2durere dinte/masea
- 5Dureri ale maxilarului
- 9Masea refacuta care doare
- 1Am doua măsele una lângă alta si nu stiu care dintre ele ma doare
- 3Durere de masea
- 2Durere de masea plombata
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
- 3Dinti amortiti
Mai multe informații despre: Durerea de dinti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: