Durere de dinti la plombe interdentare
Am avut niste carii interdentare atât în partea dreapta cât și în partea stângă, ambele extrem de aproape de nervi. Medicul stomatolog mi a pus un material care protejează însă după câteva zile molarul din partea stanga s a innegrit. Acum ceva vreme am inceput sa simt durere la rece, cald, dulce in ambele parti unde am avut carii. Am făcut mai multe radiografii si nu pare a fi nimic în neregulă, medicul stomatolog mi a sugerat să schimb pasta de dinti spunând că am o hipersensibilitate dentară, am folosit Sensodyne rapid relief o luna si nimic, durerea încă persista. După toată această încercare de a scapa de durere, medicul mi a spus că trebuie să scoată materialul si sa il înlocuiască. Am cerut părerea unui alt medic stomatolog iar răspunsul a fost același. Intrebarea mea este de ce dintele si a schimbat culoarea si de ce e nevoie ca medicul sa faca din nou aceeași procedură dacă prima dată nu a funcționat? Este normal sa simt durere după astfel de intervenții? Nu a lucrat bine medicul sau sunt dintii mei prea sensibili? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua,
ne puteti pune si noua o radiografie aici? Nu reusesc sa mi dau seama din ce spuneti dumneavoastra care ar fi problema plus ca schimbarea materialului nu consider ca ar fi o solutie, desi nu stiu ce materiale s au folosit si vi s au pus.
Trebuie analizata mult mai bine situatia.
O zi buna!
ne puteti pune si noua o radiografie aici? Nu reusesc sa mi dau seama din ce spuneti dumneavoastra care ar fi problema plus ca schimbarea materialului nu consider ca ar fi o solutie, desi nu stiu ce materiale s au folosit si vi s au pus.
Trebuie analizata mult mai bine situatia.
O zi buna!
http://oi65.tinypic.com/2a6tgzo.jpg
Este vorba de premolarul 1 sau 2, nu mai stiu exact, atat in stanga cat si in dreapta. In partea stanga a aparut si o coloratie la cateva zile dupa plomba. Nu stiu ce material a folosit medicul stomatolog insa mi-a spus ca este un material foarte bun care apara foarte bine. Ma puteti ajuta cu o opinie, cam despre ce ar fi vorba? Si mai ales, de ce dintele si-a schimbat culoarea daca medicul meu stomatolog presupune ca totul ar fi in regula? Multumesc!
Este vorba de premolarul 1 sau 2, nu mai stiu exact, atat in stanga cat si in dreapta. In partea stanga a aparut si o coloratie la cateva zile dupa plomba. Nu stiu ce material a folosit medicul stomatolog insa mi-a spus ca este un material foarte bun care apara foarte bine. Ma puteti ajuta cu o opinie, cam despre ce ar fi vorba? Si mai ales, de ce dintele si-a schimbat culoarea daca medicul meu stomatolog presupune ca totul ar fi in regula? Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 5Umflatura la gingia maselei
- 6Ma poate fi salvat dintele ?
- 3Durere de masea
- 5durere insuportabile de masea de trei zile
- 6durere masea de minte?
- 7de ce ma dor dintii de pe mandibula?
- 7am nevoie urgent de un raspuns: de cam 10 luni am sifilis
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 1durere de dinti de la o infectie care se muta de la unul la altul
- 3Plomba sau coroana dupa tratament de canal (primul molar)?
- 1Durere dinti fata dupa extractie molar 3
- 1Durere netratata
- 5Durere radacina dentara in partea de jos
- 3Durere de masea
- 2Masea cu durere la atingere
- 1Plomba premolar
- 1Posibila infectie la o masea ?
Mai multe informații despre: Plombele dentare durerea de dinti
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: