Durere de dinti la plombe interdentare

13-06-2018
Anndrab
Nu este medic/terapeut
Anndrab
Am avut niste carii interdentare atât în partea dreapta cât și în partea stângă, ambele extrem de aproape de nervi. Medicul stomatolog mi a pus un material care protejează însă după câteva zile molarul din partea stanga s a innegrit. Acum ceva vreme am inceput sa simt durere la rece, cald, dulce in ambele parti unde am avut carii. Am făcut mai multe radiografii si nu pare a fi nimic în neregulă, medicul stomatolog mi a sugerat să schimb pasta de dinti spunând că am o hipersensibilitate dentară, am folosit Sensodyne rapid relief o luna si nimic, durerea încă persista. După toată această încercare de a scapa de durere, medicul mi a spus că trebuie să scoată materialul si sa il înlocuiască. Am cerut părerea unui alt medic stomatolog iar răspunsul a fost același. Intrebarea mea este de ce dintele si a schimbat culoarea si de ce e nevoie ca medicul sa faca din nou aceeași procedură dacă prima dată nu a funcționat? Este normal sa simt durere după astfel de intervenții? Nu a lucrat bine medicul sau sunt dintii mei prea sensibili? Multumesc!
2 comentarii
0
13-06-2018, ora 12:13
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
ne puteti pune si noua o radiografie aici? Nu reusesc sa mi dau seama din ce spuneti dumneavoastra care ar fi problema plus ca schimbarea materialului nu consider ca ar fi o solutie, desi nu stiu ce materiale s au folosit si vi s au pus.
Trebuie analizata mult mai bine situatia.
O zi buna!
0
13-06-2018, ora 13:43
Anndrab
Nu este medic/terapeut
Anndrab
http://oi65.tinypic.com/2a6tgzo.jpg
Este vorba de premolarul 1 sau 2, nu mai stiu exact, atat in stanga cat si in dreapta. In partea stanga a aparut si o coloratie la cateva zile dupa plomba. Nu stiu ce material a folosit medicul stomatolog insa mi-a spus ca este un material foarte bun care apara foarte bine. Ma puteti ajuta cu o opinie, cam despre ce ar fi vorba? Si mai ales, de ce dintele si-a schimbat culoarea daca medicul meu stomatolog presupune ca totul ar fi in regula? Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  • Plombele din amalgam/metalice trebuie schimbate?
  •