Durere dinti insuportabila

12-09-2016
Razvan98
Nu este medic/terapeut
Razvan98
Buna seara. In data de 08.09.2016(Joi) m-am trezit cu o durere insuportabila la incisivul lateral drept superior. A 2-a zi m-am trezit cu o durere la incisivul central, canin si acum vad ca incepe sa ma doara si primul molar. Durerea este suportabila, dar am injur de 5-6 atacuri de durere insuportabila( nu am mai simtit asa ceva pana acum). Efectiv ma dor dinti mentionati daca ii ating ma dor foarte tare. Gingia nu este umflata, nu are absolut nimic. Am incercat sa iau nurofen forte dar in starea de criza nu isi face efectul iar in starea normala de durere isi face efectul in jur de 3-4 ore apoi durerea revine. Tin sa mentionez ca am o durere deasupra gingiilor(daca apas pe gingii nu patesc nimic, nu ma doare.). Nu stiu ce sa mai fac. Am facut o programare la dentist tocmai marti, nu pot sa rezist atat. De vineri nu am putut sa mai dorm noaptea( crizele de durere insuportabila se petrec noaptea). Sper ca ati inteles ce vreau sa spun.
P.S: Multumesc anticipat
1 comentarii
0
17-09-2016, ora 09:26
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineata,
este posibil ca raspunsul meu sa vina prea tarziu.Sper ca intre timp s afi rezolvat problema. Eu suspectez o durere iradianta de la maseaua de minte, insa mai pot fi si alte variante si pentru a pune un diagnostic corect al durerii, avem nevoie de mai multe detalii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce doare locul extracției?
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •