Durere de măsea
Salutare! În urmă cu 3 sau 4 luni mi-am pus 2 plombe. A fost ceva mai complicat pentru că a trebuit să-mi omoare și nervii. Problema este că după o lună și jumătate am început să simt dureri destul de mari la ambele măsele plombate. Acum una dintre măsele efectiv mă omoară, simt o durere insuportabilă la ea și are și un miros foarte urât. Dacă o ating chiar și puțin simt că îmi explodează capul de durere.
Aș putea să îi cer stomatologului să-mi refacă "lucrările" pe gratis? Pentru că într-un timp foarte scurt mi-au reapărut durerile și plus că jumătate de plombă mi s-a rupt.
Care credeți că e cauza? Ce pastile îmi recomandați?
Aș putea să îi cer stomatologului să-mi refacă "lucrările" pe gratis? Pentru că într-un timp foarte scurt mi-au reapărut durerile și plus că jumătate de plombă mi s-a rupt.
Care credeți că e cauza? Ce pastile îmi recomandați?
1 comentarii
Buna ziua,
este posibil ca durerea si mirosul urat sa fie cauzate de o infectie a maselei, care ar necesita tratament prompt de la un dentist. Este important sa contactati cat mai curand posibil medicul dentist care v-a pus plombele si sa ii comunicati despre simptomele pe care le experimentati.
In ceea ce priveste posibilitatea de a solicita refacerea lucrarii stomatologice pe gratis, ar trebui sa consultati termenii si conditiile acordului semnat cu medicul dentist sau sa abordati cu el acest subiect.
In ceea ce priveste recomandarea de medicamente, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra dentist sau cu medicul de familie inainte de a lua orice medicament, deoarece unele pot avea efecte secundare sau interactiuni cu alte medicamente pe care le luati deja. Dentistul dumneavoastra poate recomanda anumite medicamente, cum ar fi analgezice sau antibiotice, pentru a ajuta la controlul durerii si a preveni infectia.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
este posibil ca durerea si mirosul urat sa fie cauzate de o infectie a maselei, care ar necesita tratament prompt de la un dentist. Este important sa contactati cat mai curand posibil medicul dentist care v-a pus plombele si sa ii comunicati despre simptomele pe care le experimentati.
In ceea ce priveste posibilitatea de a solicita refacerea lucrarii stomatologice pe gratis, ar trebui sa consultati termenii si conditiile acordului semnat cu medicul dentist sau sa abordati cu el acest subiect.
In ceea ce priveste recomandarea de medicamente, este important sa discutati cu medicul dumneavoastra dentist sau cu medicul de familie inainte de a lua orice medicament, deoarece unele pot avea efecte secundare sau interactiuni cu alte medicamente pe care le luati deja. Dentistul dumneavoastra poate recomanda anumite medicamente, cum ar fi analgezice sau antibiotice, pentru a ajuta la controlul durerii si a preveni infectia.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7plomba dureroasa
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 8ma doare maseaua plombata acum 2 luni
- 5Durere masea plombata
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 4Durere de masea
- 3Varf de ac blocat in varful radacinii
- 1Dupa plombare durere
- 5Nu cedeaza durerile. Complicatii dupa obturatie canal
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Durere ureche, dupa anestezie masea
- 1Durere după plombare
- 7Durere și umflătură la o masea dupa scoaterea nervului
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie retratamentul endodontic
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: