Durere dupa obturatie de canal
Buna ziua.
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
In urma cu o luna, avand o carie profunda, medicul a scos nervul de pe cele 4 canale, a pus pivot si coroana provizorie. Problema este ca inca ma doare maseaua cand apas pe ea, mestec sau o ating cu periuta de dinti. Am facut radiografie dupa obturatie si a spus ca este totul in regula. Insa durerea persista. Ce este de facut in acest caz?
1 comentarii
Bună ziua!
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Pentru a putea oferi un răspuns corect și pertinent ar trebui să analizez radiografia și să observ felul în care se prezintă dintele în interiorul gurii.
Puteți solicita o a doua opinie pentru a înțelege mai clar care este situația dintelui în cauză.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 3Durere la masele plombate
- 4problemă obturaţie canal
- 1Probleme masea plombata
- 1Durere masea
- 1Gingie dureroasa
- 2Durere la un dinte plombat
- 3Problema tratament endodontic
- 4Scoaterea nervului!
- 5Molar, nerv scos.
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 2Ajutați-mă va rog! abces dupa curatare canale
- 2Nerv scos, masea încă doare
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
- 1Urgent: Varf de ac rupt in canal dentar in 2015 si amortire zona fetei de cateva luni
- 1Material rămas în gingie în urma obturației de canal
- 1Durere după plombare
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: