Pulsatie masea cu nerv scos
Buna ziua,
In urma cu cateva luni, am inceput sa simt o pulsatie la premolarul 15 superior. M-am prezentat la stomatolog cu radiografie panoramica si mi s-a zis ca trebuie scos nervul. Pe 29 iulie, mi-a fost scos nervul la premolarul 15 dar mi s-a facut si osteo gingivoplastie deoarece caria avuta a fost profunda si a fost nevoie de reconstructia unei parti din masele. Dupa ce mi-a trecut anestezia, am simtit din nou ca maseaua pulseaza insa a doua zi mi-a trecut.Momentan am tratament pe canale.Urmand sa ma duc la finalul lunii sa mi se faca un retratament daca e necesar sau sa mi se puna plomba.
Ieri 6 august, am inceput iar sa simt ca imi pulseaza maseaua insa nu mereu si a continuat si azi. La miscari bruste sau daca ma aplec. Pe timpul noptii nu am nici o problema. Maseaua o simt umflata, doare putin la atingere.Nu mi s-a umflat gingia.
Am luat antiinflamator dar tot imi mai pulseaza uneori.
Este normal sa mi se intample asta?
Care ar putea fi cauza acestei pulsatii tinand cont ca am avut 2 interventii la acea masea?
Este in regula sa astept pana la finalul lunii cand am programare?
In urma cu cateva luni, am inceput sa simt o pulsatie la premolarul 15 superior. M-am prezentat la stomatolog cu radiografie panoramica si mi s-a zis ca trebuie scos nervul. Pe 29 iulie, mi-a fost scos nervul la premolarul 15 dar mi s-a facut si osteo gingivoplastie deoarece caria avuta a fost profunda si a fost nevoie de reconstructia unei parti din masele. Dupa ce mi-a trecut anestezia, am simtit din nou ca maseaua pulseaza insa a doua zi mi-a trecut.Momentan am tratament pe canale.Urmand sa ma duc la finalul lunii sa mi se faca un retratament daca e necesar sau sa mi se puna plomba.
Ieri 6 august, am inceput iar sa simt ca imi pulseaza maseaua insa nu mereu si a continuat si azi. La miscari bruste sau daca ma aplec. Pe timpul noptii nu am nici o problema. Maseaua o simt umflata, doare putin la atingere.Nu mi s-a umflat gingia.
Am luat antiinflamator dar tot imi mai pulseaza uneori.
Este normal sa mi se intample asta?
Care ar putea fi cauza acestei pulsatii tinand cont ca am avut 2 interventii la acea masea?
Este in regula sa astept pana la finalul lunii cand am programare?
1 comentarii
Buna ziua, faceti o radiografie de control dupa tratament. Pentru situatii mai speciale, puteti apela si la medic endodont ce lucreaza sub magnificatie ( lupe, microscop) si cu respectarea tuturor procedurile migaloase, reusita tratamentului de canal este mai mare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 4Despre canalele strambe
- 0Obturatie de canal dureroasa+lucrare
- 1parodontita?obturatie canal
- 4problemă obturaţie canal
- 5Gingie umflată şi la două luni după scoatere nerv dinte şi obturaţie canal
- 2Ac rupt in canal dentar
- 2Pungi puroi dupa obturatie definitiva
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 1Probleme masea plombata
- 1Sensibilitate dupa montarea plombelor + bubite in interiorul buzei
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Tratament endodontic + Rezectie Apicala + Chistectomie - toate in 24h
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 1Dureri masea plombata
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Durere persistenta după tratament de canal
- 3Infectie pe canal, masea plombata, poate provoca probleme cu articulatiile sau inima?
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: