durere gingie dupa tratament de canal
Am fost la dentist cam acum vreun an si mi-a plombat un dinte, dupa vreo 2 luni aveam sensibilitate foarte mare la acel dinte si am fost la un alt dentist, care dupa ce am facut o radiografie a indentificat faptul ca acea plomba a fost prea aproape de un nerv si de aceia s-a infectat. Mi-a facut tratament de canal, si cred ca mi l-a facut prost prima oara intrucat mi-a scos nervul, mi-a pus niste medicament, iar imediat dupa 5 zile mi-a obturat canalul. Apoi s-a mai infectat odata dintele si ma durea enorm gingia si la fel aveam sensibilitate. Am mers si a 2a oara, iar de data asta mi-a curatat canalul, l-a a 2a sedinta dupa vreo 4 zile mi-a introdus niste betisoare dupa care dupa 10 zile mi l-a obturat; De data asta durerea a scazut considerabil, dar acum timp de o luna si ceva simt o usoara sensibilitate iar daca apas pe gingie incepe sa ma doara enorm; la momentul cand mi-a obturat dintele, dentistul mi-a comunicat ca o sa am sensibilitatea asta ceva vreme. Dar a trecut cam o luna jumate si sensibilitatea / durerea la palpitatie nu s-a diminuat deloc. Nu mai stiu ce sa cred; Mi-a facut iar prost tratamentul de canal? S-a infectat osul din jurul radacinii dintelui? Nici nu mai stiu ce sa cred.
1 comentarii
Buna dimineata,
Fara sa vedem o radiografie vorbim doar in teorie: durerea poate sa persiste pana la 8 saptamani, avand in vedere ca a fost afectat si osul din jurul dintelui. De obicei se recomanda antiinflamatorii.
Daca sensibilitatea persista e posibil sa fie un canal suplimentar si in acest caz se face retratament la microscop.
Multa sanatate.
Fara sa vedem o radiografie vorbim doar in teorie: durerea poate sa persiste pana la 8 saptamani, avand in vedere ca a fost afectat si osul din jurul dintelui. De obicei se recomanda antiinflamatorii.
Daca sensibilitatea persista e posibil sa fie un canal suplimentar si in acest caz se face retratament la microscop.
Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 56Obturatie de canal
- 1Problema cu o masea plombata nu demult
- 4Durere acuta la masea plombata
- 4Durere insuportabila
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Durere obturatie de canal
- 2Fumat dupa obturatie canal?
- 1Obturatia de canal
- 4Plomba la masea.
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 3Depășirea apex in sinus
- 1Dureri masea plombata
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 1Lucrare canal
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Obturatii de canal
- 1Durere persitstenta dupa tratament canal
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: