durere gingie dupa tratament de canal

04-11-2017
Besharca
Nu este medic/terapeut
Besharca
Am fost la dentist cam acum vreun an si mi-a plombat un dinte, dupa vreo 2 luni aveam sensibilitate foarte mare la acel dinte si am fost la un alt dentist, care dupa ce am facut o radiografie a indentificat faptul ca acea plomba a fost prea aproape de un nerv si de aceia s-a infectat. Mi-a facut tratament de canal, si cred ca mi l-a facut prost prima oara intrucat mi-a scos nervul, mi-a pus niste medicament, iar imediat dupa 5 zile mi-a obturat canalul. Apoi s-a mai infectat odata dintele si ma durea enorm gingia si la fel aveam sensibilitate. Am mers si a 2a oara, iar de data asta mi-a curatat canalul, l-a a 2a sedinta dupa vreo 4 zile mi-a introdus niste betisoare dupa care dupa 10 zile mi l-a obturat; De data asta durerea a scazut considerabil, dar acum timp de o luna si ceva simt o usoara sensibilitate iar daca apas pe gingie incepe sa ma doara enorm; la momentul cand mi-a obturat dintele, dentistul mi-a comunicat ca o sa am sensibilitatea asta ceva vreme. Dar a trecut cam o luna jumate si sensibilitatea / durerea la palpitatie nu s-a diminuat deloc. Nu mai stiu ce sa cred; Mi-a facut iar prost tratamentul de canal? S-a infectat osul din jurul radacinii dintelui? Nici nu mai stiu ce sa cred.
1 comentarii
0
04-11-2017, ora 08:41
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna dimineata,

Fara sa vedem o radiografie vorbim doar in teorie: durerea poate sa persiste pana la 8 saptamani, avand in vedere ca a fost afectat si osul din jurul dintelui. De obicei se recomanda antiinflamatorii.
Daca sensibilitatea persista e posibil sa fie un canal suplimentar si in acest caz se face retratament la microscop.

Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: