Am nevoie de răspunsul unui medic!!!
Bună ziua!
De aproape o luna urmez tratament de canal la doctorul stomatolog pentru o măsea cariata care ma doare enorm și nu ma lasă să mai dorm.
De fiecare data când m am dus, mi a făcut tratament de canal, insa cum ajungeam acasă, cum începeau durerile.
Acum ultima data, ieri, m am dus și a spus ca erau curățate bine canalele cu excepția unuia și ca a găsit nervul și ca nu o sa ma mai doara.
Problema e ca după ce mi s a dezmorțit, Intradevar, am simțit ca nu ma mai doare la fel, a simțit ceva schimat, insa tot ma mai doare și dacă apăs pe ea.
E normala durerea după Tratamentul de canal?
M am saturat de atâta durere și de atâtea pastile pe care le iau.
De aproape o luna urmez tratament de canal la doctorul stomatolog pentru o măsea cariata care ma doare enorm și nu ma lasă să mai dorm.
De fiecare data când m am dus, mi a făcut tratament de canal, insa cum ajungeam acasă, cum începeau durerile.
Acum ultima data, ieri, m am dus și a spus ca erau curățate bine canalele cu excepția unuia și ca a găsit nervul și ca nu o sa ma mai doara.
Problema e ca după ce mi s a dezmorțit, Intradevar, am simțit ca nu ma mai doare la fel, a simțit ceva schimat, insa tot ma mai doare și dacă apăs pe ea.
E normala durerea după Tratamentul de canal?
M am saturat de atâta durere și de atâtea pastile pe care le iau.
1 comentarii
Buna ziua, este normal sa aveti o durere la presiune dupa tratament de canal, disconfort care dureaza spre 2 saptamani. Daca medicul considera ca nu gaseste vreun alt canal, puteti apela la un tratament endodontic sub microscop.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 1Problema la masea
- 7Durere dinte dupa plombare
- 4Durere acuta la masea plombata
- 1Durere masea plombata, fara nerv
- 1M-a durut o plomba.
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 1Gingie dureroasa
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 2Durere la un dinte plombat
- 1Durere masea plombata cand mananc ceva tare( ex: alune)
- 1Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 6Probleme masea minte
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 3Masea plombata dureroasa
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Urgent am nevoie de un răspuns! durere imensa după obturație de canal
- 1Durere usoara dupa plombare la mestecarea alimentelor mai dure
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie