Durere de măsea plombata
Bună seara, acum 7 luni mi-a fost plombata o măsea cariata, nu aveam dureri sau alte probleme doar caria care sincer a fost destul de mare. Măseaua mi-a fost plombata fără sa mi se scoată nervul, totul a fost ok până după o săptămână de la plombare, cu dureri pulsative senzație că măseaua era mai mare și dureri mari când o apasam. Durerile au trecut după o săptămână dar acum a început iarăși să mă doară când apăs pe ea sau când mănânc ceva mai tare. Ce ar putea fi? Simt și o zvâcnire ușoară, este o infecție, să iau antiinflamatoare? Nu aș vrea să scot nervul. Mulțumesc anticipat!
2 comentarii
Buna seara, tratamentul antiinflamator poate sa va ajute pe moment, pana mergeti la medicul dentist. Cel mai probabil va fi nevoie sa se scoata nervul. Este nevoie si de o radiografie pentru a se analiza situatia.
Dar nu îmi explic de ce ultima dată a trecut, am fost la dentist și el mi-a zis că nu vrea să îmi scoată nervul, și doar mi-a mai luat din plomba, a zis că poate e prea mare și pune presiune pe măsea, după aceea nu am mai avut treabă, însă acum a început iarăși
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 5Durere dupa obturatie (nu foarte intensa)
- 5Dureri ciudate dupa plombare
- 1Problema la masea
- 0durere de masea dupa plomba
- 4Durere de articulatii dupa plombare
- 3Rog urgent recomandari privind atenuarea durerii dupa curatarea canalelor
- 3Durere masea dupa obturatie coronara
- 2Durere dupa obturatie/plombare?
- 4Durere dupa obturatie
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 2Plomba dentara
- 1Durere la muscatura dupa tratament de canal.
- 2Durere molar superior dupa 4-5 ani de la extragerea nervului.
- 2Obturare cu hidroxid de Ca si iod
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 1Durere de masea
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
- 2Durere la locul plombei
- 1Durere dupa obturatie de canal
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie