Durere de măsea plombata
Bună seara, acum 7 luni mi-a fost plombata o măsea cariata, nu aveam dureri sau alte probleme doar caria care sincer a fost destul de mare. Măseaua mi-a fost plombata fără sa mi se scoată nervul, totul a fost ok până după o săptămână de la plombare, cu dureri pulsative senzație că măseaua era mai mare și dureri mari când o apasam. Durerile au trecut după o săptămână dar acum a început iarăși să mă doară când apăs pe ea sau când mănânc ceva mai tare. Ce ar putea fi? Simt și o zvâcnire ușoară, este o infecție, să iau antiinflamatoare? Nu aș vrea să scot nervul. Mulțumesc anticipat!
2 comentarii
Buna seara, tratamentul antiinflamator poate sa va ajute pe moment, pana mergeti la medicul dentist. Cel mai probabil va fi nevoie sa se scoata nervul. Este nevoie si de o radiografie pentru a se analiza situatia.
Dar nu îmi explic de ce ultima dată a trecut, am fost la dentist și el mi-a zis că nu vrea să îmi scoată nervul, și doar mi-a mai luat din plomba, a zis că poate e prea mare și pune presiune pe măsea, după aceea nu am mai avut treabă, însă acum a început iarăși
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10radiografie curata, dureri insuportabile. cauza?
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 0durere dupa plombare
- 3durere dupa plombarea unei masele
- 2ma dor toti dinti dupa ce mi s-a pus o plomba
- 4Durere acuta la masea plombata
- 1Sensibilitate/durere dupa plomba provizorie
- 1Probleme masea plombata
- 1Durere masea
- 7Dureri groaznice de cap
- 2Durere la un dinte plombat
- 1Dupa plombare durere
- 2Massea tratata ce deranjeaza
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 1Ajuta.ti.ma - durerea persista la rece si la dulce.. ce poate fi??
- 2Pulsație măsea fara nerv
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie