Durere la masele plombate
Va salut!
Am o mica problema si ma gandeam ca cineva m-ar putea lamuri.
Am doua masele plombate (una are in jur de 10 ani, cealalata 2-3 ani).
Problema e ca ca simt mici dureri (e impropriu dureri, ci mai degraba jene) care tin 1-2 minute si apar o data la 3-4 zile (nu e ceva regulat). Uneori apar la intervale de saptamani.
Dupa ce am facut niste radiografii la cei doi dinti, stomatologul mi-a zis ca nu vede probleme. Dar nah, eu vreau sa mi se zica ca apar acele jene din cauza 'aia'.
Asa ca intrebarea mea: ce ar putea fi?
Nu ma deranjeaza din cale afara, dar cred ca acele jene nu apar din neant, au niste cauze. Poate ma puteti ajuta. :)
Va multumesc. :)
Am o mica problema si ma gandeam ca cineva m-ar putea lamuri.
Am doua masele plombate (una are in jur de 10 ani, cealalata 2-3 ani).
Problema e ca ca simt mici dureri (e impropriu dureri, ci mai degraba jene) care tin 1-2 minute si apar o data la 3-4 zile (nu e ceva regulat). Uneori apar la intervale de saptamani.
Dupa ce am facut niste radiografii la cei doi dinti, stomatologul mi-a zis ca nu vede probleme. Dar nah, eu vreau sa mi se zica ca apar acele jene din cauza 'aia'.
Asa ca intrebarea mea: ce ar putea fi?
Nu ma deranjeaza din cale afara, dar cred ca acele jene nu apar din neant, au niste cauze. Poate ma puteti ajuta. :)
Va multumesc. :)
3 comentarii
descrieti jena...caracterul ei.factori care determina aparitia ei.
Aici chiar e dificil.
In cazul durerii in sine, parca simt o mica presiune in preajma dintelui, dar mi-e greu sa pot spune ceva care sa o evidentieze durerea in sine.
In cazul factorilor, nu pot identifica un context cand apar durerile. Pot aparea seara sau dimineata, inainte sau dupa masa.
Totusi, ce ar putea fi? Stiu ca nu am fost de ajutor prin raspunsul meu, dar cred ca nu pot fi mai mult de 2-3 cauze. Mi le puteti enumera va rog. :)
In cazul durerii in sine, parca simt o mica presiune in preajma dintelui, dar mi-e greu sa pot spune ceva care sa o evidentieze durerea in sine.
In cazul factorilor, nu pot identifica un context cand apar durerile. Pot aparea seara sau dimineata, inainte sau dupa masa.
Totusi, ce ar putea fi? Stiu ca nu am fost de ajutor prin raspunsul meu, dar cred ca nu pot fi mai mult de 2-3 cauze. Mi le puteti enumera va rog. :)
Ce varsta aveti? Dintii sunt vitali sa nu? Care dinti exact sunt? Ce alte lucrari dentare mai aveti?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 64Durere dupa plombarea dintilor
- 7plomba dureroasa
- 2durere la un dinte aparuta imediat dupa plombare
- 7Durere dinte dupa plombare
- 4Durere acuta la masea plombata
- 4Plomba temporara si dureri
- 0durere de masea dupa plomba
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1M-a durut o plomba.
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 1Sensibilitate dupa montarea plombelor + bubite in interiorul buzei
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 6durere dupa operatie varful radacinii
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Plomba - Cand apas cu mancare pe acea masea ma doare, destul de ascutit
- 1Va rog să mă ajutați - Mi-am scos nervul și mă doare de mor este infecție?
- 1Durere de masea cu nervul scos
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie