Durere persitstenta dupa tratament canal
Buna ziua,
Acum 5 saptamani mi-a fost scos nervul la o masea. Inainte de scoaterea nervului aveam o durere arzatoare in masea si obraz, pana la ureche. Dupa scoaterea nervului am ramas cu aceeasi durere. Am facut radioggrafie panoramica si retroalveolara dupa tratamentul de canal si mi s-a spus ca totul arata normal. Mentionez ca anterior am avut dureri neuropate, dar acum, desi iau din nou tratamentul pentru acestea, durerea nu cedeaza. As atasa radiografiile, dar vad ca nu am posibilitate.
Va rog un sfat, multumesc!
Acum 5 saptamani mi-a fost scos nervul la o masea. Inainte de scoaterea nervului aveam o durere arzatoare in masea si obraz, pana la ureche. Dupa scoaterea nervului am ramas cu aceeasi durere. Am facut radioggrafie panoramica si retroalveolara dupa tratamentul de canal si mi s-a spus ca totul arata normal. Mentionez ca anterior am avut dureri neuropate, dar acum, desi iau din nou tratamentul pentru acestea, durerea nu cedeaza. As atasa radiografiile, dar vad ca nu am posibilitate.
Va rog un sfat, multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
se pare ca situatia dumneavoastra necesita investigatii suplimentare iar fara minim o radiografie este foarte dificil de pus un diagnostic exact.
----------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)
se pare ca situatia dumneavoastra necesita investigatii suplimentare iar fara minim o radiografie este foarte dificil de pus un diagnostic exact.
----------------------*
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog.
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Despre canalele strambe
- 6Durere dupa plomba de canale
- 1Dureri după plombarea dinților !
- 0Durere masea dupa plombare!
- 2Masea plombata acum o saptamana care de ieri a inceput sa doara
- 4Durere de articulatii dupa plombare
- 16Obturatie de canal
- 0Neuropatie
- 2Infecție măsea
- 5Infectie dupa obturatia canalulul
- 3Tratament de canal
- 3Depășirea apex in sinus
- 2Dureri dentare insuportabile(Am nevoie de un raspuns urgent )
- 1Pulsatie masea cu nerv scos
- 1Tradatul medicilor dentisti si dinte care nu se mai repara cu lunile
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 1Durere usoara dupa plombare la mestecarea alimentelor mai dure
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie durerea neuropata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: