Durere măsea plombata
Buna ziua! Am o masea plombata de 2 saptamani, tot am asteptat sa treaca durerea dar nu puteam mânca deloc pe ea, ieri am mers inapoi la medic si mi-a mai șlefuit-o putin pentru ca dupa parerea lui plomba era prea mare si de aceea la apăsare ma durea.întrebarea mea este daca e normal sa ma doară cand dau rece la ea dar in cateva minute durerea scade si sa simt mai tot timpul o durere mică suportabilă? Va multumesc mult!
3 comentarii
Buna ziua,
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere de dinte dupa opturatie de canal
- 7Durere masea plombata
- 4Durere de masea
- 2Masea plombata cu fisura
- 1durere gingie dupa tratament de canal
- 1Durere dupa tratament de canal
- 1Durere masea plombata cand mananc ceva tare( ex: alune)
- 3Durere dupa obturatia de canal
- 2Plomba dentara
- 3Durere de dinte cauia i s a pus plomba
- 2Obturatie mare intr-un singur strat
- 1Dureri masea plombata
- 3Masea plombata dureroasa
- 4Durere la 2 zile dupa tratament de canal, am radiografie. In cat timp trece?
- 1Masea care doare dupa scoaterea nervului
- 2Durere si pulsatie dinte dupa pregatirea de coroana dentara
- 1Durere de masea
- 1Durere dupa tratamente stomatologice
Mai multe informații despre: durerea dupa obturatie