Durere măsea plombata

10-08-2018
Bulancea30
Nu este medic/terapeut
Bulancea30
Buna ziua! Am o masea plombata de 2 saptamani, tot am asteptat sa treaca durerea dar nu puteam mânca deloc pe ea, ieri am mers inapoi la medic si mi-a mai șlefuit-o putin pentru ca dupa parerea lui plomba era prea mare si de aceea la apăsare ma durea.întrebarea mea este daca e normal sa ma doară cand dau rece la ea dar in cateva minute durerea scade si sa simt mai tot timpul o durere mică suportabilă? Va multumesc mult!
3 comentarii
0
14-08-2018, ora 07:51
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna ziua,
Ar fi bine sa faceti o radiografie pentru a vedea profunzimea cavitatii. Este posibil ca plomba sa fie foarte aproape de nerv si de aici sa apara acea sensibilitate la rece.
0
14-08-2018, ora 09:21
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna ziua,
ce spuneti dumneavoastra pare a fi o sensibilitate dentara care poate aparea dupa ce a fost curatata caria si ar trebui sa dispara intr-un timp scurt dupa plombarea ei.Daca durerea persista cel mai probabil este afectat si nervul si va fi nevoie sa se intervina pe canal.
Discutati asta cu medicul dumneavoastra !
0
14-08-2018, ora 10:37
Bulancea30
Nu este medic/terapeut
Bulancea30
Va multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul