Depasire obturatie canal
Buna ziua,
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua, de cand ati scris a mai trecut o saptamana, cum mai este acum? Aveti si o radiografie dupa obturatie, o puteti incarca aici? O depasire poate fi dureroasa chiar 2-3 saptamani, dar o durere descrescatoare ca intensitate. Daca nu se incadreaza in acest tipar, sa descreasca, este posibil sa fie nevoie un chiuretaj apical ( o mica interventie chirurgicala la varful dintelui ).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 1obturatie de canal cu dureri groaznice
- 3Obturatie de canal infectat la masea fara nerv
- 1M-a durut o plomba.
- 3Durere foarte mare dupa obturare canal
- 2Scoaterea unui nerv pentru o plomba ?
- 3Durere măsea plombata
- 1Durere de masea, la 7 luni de la scoaterea nervului
- 3Ajutor - Gingia s-a inflamat si am dureri sacaitoare chiar cu nurofen si antibiotic
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 3Probleme tratament de canal
- 1Lucrare canal
- 2Ajutor va rog! Am scos un nerv la unn molar si ma doare rau de 1 zi intreaga
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Durere usoara dupa plombare la mestecarea alimentelor mai dure
- 2Tratament pe canal la microscop finalizat cu abces în gingie
- 1Durere de masea cu nervul scos
- 2Tratament de canal molar 47 cu sealer fara conuri de gutaperca
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: