Depasire obturatie canal
Buna ziua,
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
Am mai bine de o luna de cand mi-a fost facut un retratament la distanta de 2 saptamani de la tratamentul intial al unuia dintre canalele maselei 4.6. Daca la prima obturare canalul era incomolet plombat, la cea de-a doua, plomba depaseste radacina.
Nici pana in momentul de fata nu a trecut durerea: doare la cald, la presiune, la atingere cu degetul in zona gingiei.
Ce e de facut? Doctorul spune sa urmăresc si sa il anunț daca apare durerea pulsatila, dar nu pot sta in așteptare la nesfârșit.
Va mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua, de cand ati scris a mai trecut o saptamana, cum mai este acum? Aveti si o radiografie dupa obturatie, o puteti incarca aici? O depasire poate fi dureroasa chiar 2-3 saptamani, dar o durere descrescatoare ca intensitate. Daca nu se incadreaza in acest tipar, sa descreasca, este posibil sa fie nevoie un chiuretaj apical ( o mica interventie chirurgicala la varful dintelui ).
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23masea cu nerv extirpat si gingie dureroasa
- 4este oare normal sa simt o asemenea durere dupa plomabre?
- 56Obturatie de canal
- 1Problema la masea
- 7Durere dinte dupa plombare
- 7Durere masea plombata
- 6Durere dupa plomba de canale
- 2Durere dinte la rece ( dupa scoaterea nervului si plombare definitiva )
- 2Durere slaba dupa aplicarea plombei
- 1Probleme masea plombata
- 3Durere de masea dupa picarea plombei provizorii
- 4Durere masea dupa obturatie fara plomba
- 4Plomba la masea.
- 2Molar de minte obturat pe canal, dureros
- 2Depasire cu con de gutaperca
- 2Durere muscatura după tratament canal
- 1Urgenttt va rog! ma doare enorm măseaua
- 2Decimentare pivot
Mai multe informații despre: Obturatia de canal durerea dupa obturatie retratamentul endodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: