Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
daca tratamentul de canal refacut in urma cu 6 ani este corect, si daca dintele a fost inchis etans cu un material rezistent deasupra, care sa impiedice infiltarea cu bacterii si saliva, este posibil sa nu fie prea tarziu. numai in urma unui consult se poate spune. mergeti deci cu incredere la programarea facuta. sanatate!
Mi-a fost scoasa maseaua de minte stanga jos si cusuta gingia. Operatia a durat 10 minue. Dupa ma-m umflat foarte tare, am facut temperatura, ameteam. Abia in decursul a 7 zile m-am desumflat, am fost la doctor si mi-a scos atele dar locul extractiei era tot umflat si tare ca piatra. Mi-a zis doctorul ca se va desumfla facand masaj si compresii. Am revenit la doctor dupa 3 saptamani pentru ca nu mi se desumfla de loc. Mi-a spus ca mi s-a format un chist si ma taiat pe dinafara si mia scos puroiul. Acum dupa alte 3 saptamani iar mi sa umflat locul. Care ar fi cauza?
"Mi-a spus ca mi s-a format un chist " un chist nu se formeaza in 3 saptamani. daca a fost dinainte de extractie si un chist acolo, acesta trebuia indepartat o data cu dintele prin chiuretaj/ chistectomie. incizia si dreanajul ulterior al puroiului nu e suficient pentru indepartarea chistului, ci trebuie reintervenit si curatata foarte bine zona, altfel infectia se tot va repeta! v-as recomanda sa fiti vazut de un medic stomatolog specializat pe chirurgie. faceti si o radiografie!
buna ziua am si eu o intrebare toata dantura mea(aproape)e cariata intr-un final m-am hotarat sa merg la medic desi mi-e frica de nu mai pot...am un canin mort d-na doctor a zis ca trebuie sa curete canalele si am si infecti dar in partea nasului.plus dintii din fata sunt cariati d-na doctor a curatat unul dintre ei si mi-a pus un medicament nu ma doare nu am probleme deocamdata (d-voastra ce credeti in leg cu caninul?)si mai am o problema maseaua mea de minte din partea stanga sus a ajuns ciot ce credeti ca poate face in privinta ei???mie mi-e cam frica mai ales ca nu sunt in romania..va multumesc si scuzatima ca nu scriu in termeni medicali insa nu prea cunosc...
Buna ziua, am si eu o problema, mi a fost extrasa o masea din partea dreapta sus si a avut radacinile ff mari, chiar si pe radiografie se vedea, problema este ca am fost la dentist vineri la ora 7 si de atunci in continuare sangerez, mentionez ca s-a cusut zona din cauza gaurii care potrivit medicului a fost destul de mare incat sa aibe nevoie de suturi. Ce sa iau pentru a opri sangerarea???
Buna seara, mi-am scos o masea si dupa 5 ore inca sangeraza si ma doare iar alta mia plombato si ma doare si aia, este normal si ce as putea face sa nu mai sangerez?Multumesc
Buna seara, am scos o masea si dupa 5 ore inca sangereaza si ma doare iar alta mia plombato definitiv dar cand apas cu limba pe ea sau strang din dinti si o ating doare, este normal asa ceva?Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5sangerari si anticonceptionale yasmine
- 2extractia dentara
- 16Osteoporoza si BONVIVA
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 6Nu pot deschide gura complet
- 3aparat dentar, extractie dinti
- 3de aproape o luna am niste scurgeri de sange din vagin
- 1Extractie masea monte cu abces
- 2Dupa extragerea dentara
- 4exctacie masea
- 2Extracție dinte
- 1Infecție nedureroasa
- 3Extracție
- 4Extractie incisiv superior
- 3întrebarre - cum trebuie sa arate un loc care se vindeca dupa extracție?
- 1Îngrijire "gaură" rămasă după extracția măselei de minte
- 1Antibiotic după extracție
- 3Urmeaza extractia celor 4 molari de minte si as avea nevoie de un sfat.
- 2Se poate face extracție deși este punga puroi la rădăcină?
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala Extractia dentara Sangerarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: