Extractie masea
Azi mi s-a facut o extractie la o masea la care aveam un abces dar in urma extractie am o durere la baza nasului si plus de asta doctora nu mi-a prescris niciun antibiotic nimic si inca imi mai sangereza dar foarte putin, in cazul asta ce pot face ?
Pot sa iau augumentin ?
Pot sa iau augumentin ?
3 comentarii
nu dupa orice extractie este obligatoriu antibioticul.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
Eu mi-am facut o extractie de masea cu infectie si ma doare, as vrea si eu sa stiu cam cat persista durerea si ce trebuie sa iau.Va multumesc!
Cel mai bine ar fi sa va vada din nou medicul dvs.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10infectie molar de minte??help:-ss
- 4de ce comprese cu apa rece si nu gheata dupa extractie?
- 17Dupa extractie, mi-a ramas un ciob
- 3extractie masea
- 7Extractie masea de minte. Rog ajutor.
- 1Extragere masea
- 5gust alterat de la extractia dentara sau poate sa fie si de la candidoza bucala?
- 5Dinte extras
- 1Extractie masea monte cu abces
- 3extractie masea granulom
- 4Operatie pentru extractia maselei de minte
- 1maseau umflata dar mi-a scoso!
- 2Extractie masea
- 6Mi se poate face o extractie de 3 masele o data?
- 4Extractia premolarilor in vederea tratamentului ortodontic schimba forma fetei in rau?
- 2Inflamarea post extractie -masea de minte
- 2Posibile urmări ale unei extracții
- 5Extractie masele
- 2Extractie molar 48
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: