Extractie masea
Azi mi s-a facut o extractie la o masea la care aveam un abces dar in urma extractie am o durere la baza nasului si plus de asta doctora nu mi-a prescris niciun antibiotic nimic si inca imi mai sangereza dar foarte putin, in cazul asta ce pot face ?
Pot sa iau augumentin ?
Pot sa iau augumentin ?
3 comentarii
nu dupa orice extractie este obligatoriu antibioticul.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
Eu mi-am facut o extractie de masea cu infectie si ma doare, as vrea si eu sa stiu cam cat persista durerea si ce trebuie sa iau.Va multumesc!
Cel mai bine ar fi sa va vada din nou medicul dvs.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractie in perioada alaptarii
- 8masea minte - operatie
- 2extractie masea de minte
- 1scoaterea maselelor de minte !!
- 1dupa extractie inca mai am obrazul umflat
- 1Dureri dupa extragerea unei masele de minte
- 4Aparat dentar mobil sau extractie premolari permanenti
- 3Sfaturi dupa extractie de masea
- 4extractie dentara incompleta
- 4Hepatita B si extractia dentara
- 3extractie dentara
- 4Care sunt urmarile unei extractii?
- 1Extractie masea prin interventie chirurgicala
- 4exctacie masea
- 2Extracție canin infectat
- 6Ajutati-ma - locul extractiei este foarte mare, poate sa faca ceva sa nu stea osul in afara?
- 3Extractie masele
- 2Extracție masea
- 2Extractie rest molar - tesut alb
- 1Anestezia in sarcina
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: