Extractie masea

Azi mi s-a facut o extractie la o masea la care aveam un abces dar in urma extractie am o durere la baza nasului si plus de asta doctora nu mi-a prescris niciun antibiotic nimic si inca imi mai sangereza dar foarte putin, in cazul asta ce pot face ?
Pot sa iau augumentin ?
Pot sa iau augumentin ?
3 comentarii

nu dupa orice extractie este obligatoriu antibioticul.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.

Eu mi-am facut o extractie de masea cu infectie si ma doare, as vrea si eu sa stiu cam cat persista durerea si ce trebuie sa iau.Va multumesc!

Cel mai bine ar fi sa va vada din nou medicul dvs.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2extractia dentara
- 8Care este cea mai sigura si simpla metoda de a avea o alta masea?
- 3extractie cu umflatura
- 11Formatiune alba in locul extractiei
- 1inflamare dupa extractie premolari
- 4extractie dentara incompleta
- 0Extractie masea cu puroi
- 4durere limba dupa ce am fost la dentist pt o extractie si o plomba
- 4Puroi dupa extractie de masea
- 1operatie extractie?
- 2Masea extrasa
- 0complicatii dupa extractie
- 1gingie umflata dupa extractii
- 1extracție de molari de minte in timpul unei răceli
- 3Extracția molarilor din maxilar absolut necesară?
- 2Extractie
- 0Extractie molar de minte inclus
- 9Cheagul de sange nu mai este in alveola
- 1Despre dantura - extractia si sinusul
- 2Extractie efectuata de un medic rezident
Mai multe informații despre: Extractia dentara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: