Extractie masea

02-04-2010
Andreeaa@
Nu este medic/terapeut
Andreeaa@
Azi mi s-a facut o extractie la o masea la care aveam un abces dar in urma extractie am o durere la baza nasului si plus de asta doctora nu mi-a prescris niciun antibiotic nimic si inca imi mai sangereza dar foarte putin, in cazul asta ce pot face ?
Pot sa iau augumentin ?
3 comentarii
0
03-04-2010, ora 19:56
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
nu dupa orice extractie este obligatoriu antibioticul.
asteptati cateva zile si urmariti evolutia. o evolutie normala presupune o usoara jena dureroasa, nu va ingrijorati.
daca in schimb doare foarte tare, mai ales noaptea, durerea are caracter pulsatil, va umflati atunci mergeti la control la medic si intrebati daca acesta considera ca este cazul sa va prescrie o reteta sau daca va fi suficient un tratament local la momentul respectiv.
nu este indicata atitudinea destul de frecventa a pacientilor de a-si autoadministra antibiotice.
0
11-01-2012, ora 18:00
simoonaa
Nu este medic/terapeut
simoonaa
Eu mi-am facut o extractie de masea cu infectie si ma doare, as vrea si eu sa stiu cam cat persista durerea si ce trebuie sa iau.Va multumesc!
0
11-01-2012, ora 18:31
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Cel mai bine ar fi sa va vada din nou medicul dvs.

Pina ajungeti la cabinet, puteti lua pt durere ibuprofen.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •