Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.
Pe 4 sept am fost operata pentru o extractie molar de minte inclus, m-am umflat foarte tare, am avut si o semi-pareza care abea in octombrie s-a estompat semnificativ. Pe 11 sept mi-a scos fiereinsa ramasese o gaura relativ mare intre gingie si obraz. Am ingrijit-o cum a spus medicul, am curatat zona dupa fiecare masa cu apa de gura fara alcool cu clorhexidina si cu seringa ca sa iasa bucatele de mancare de acolo, am avut grija sa am o igiena orala ca la carte, insa acum, in noiembrie gaura e tot acolo, nu se inchide, e deranjant sa o curat de fiecare data cand mananc orice, si simt o umflatura mica fix pe osul mandibular in zona aia, uneori doare. Am fost la 5 doctori pe langa chirurgul ce a efectuat operatia, care nu au facut decat sa ma curete si ei si sa imi zica sa mai astept ca se vindeca, insa nu mi-au facut nici macar o radiografie dupa operatie. Ce as putea sa fac?
3 comentarii
Buna seara,
Dureaza cam 6 luni pana se vindeca si osul.
Dureaza cam 6 luni pana se vindeca si osul.
Buna dimineața, se poate vindeca mai greu partea de os dar gingia ar trebui sa se închidă. Puteți sa mergeți la orice centru radiologic, spuneti ca vreți o radiografie panoramica( la toată gura) ori o retroalveolara( adica doar pt zona aceea)și dacă va putem ajuta cu ceva va asteptam in clinica pentru mai multe detalii. O zi buna!
Buna, am si eu o problema si as vrea niste informatii, vara anului trecut am scos o masea si nu am avut vreo problema dar de 3 saptamani ma doare non stop si este un chin, se poate sa fie vreo infectie, carie sau vreo radacina uitata?
In ultimul timp am inceput sa mananc dulciuri cam la 2, 3 zile cate ceva pana sa mananc nu ma durea
In ultimul timp am inceput sa mananc dulciuri cam la 2, 3 zile cate ceva pana sa mananc nu ma durea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4extractia maselei de minte
- 2extractia dentara
- 15abces dupa extractie?
- 5dupa extractie dentara, in locul dintelui scos a inceput sa apara o pata alba
- 4Durere ciudata masea
- 5Risc deschidere sinus dupa extractie
- 1Extractii dentare dupa tratament cu citostatice.
- 1probleme cu dinti
- 5colt din radacina molar de minte ramasa dupa extractie
- 0extractie masea
- 2Extracție Masea
- 1As vrea sa.mi scot singur o masea
- 2Extragere Dinți 5
- 0Extractie masea de minte
- 1Exctractie dentara
- 1Ajutor! miros foarte urât de unde am scos molarul de minte
- 3Suflat nas dupa extractie masea
- 1Molar de minte
- 1Scoatere fire dupa extractie