Dupa 3 luni de la extractie molar inclus inca am gaura in gingie.

31-10-2018
Ra19
Nu este medic/terapeut
Ra19
Pe 4 sept am fost operata pentru o extractie molar de minte inclus, m-am umflat foarte tare, am avut si o semi-pareza care abea in octombrie s-a estompat semnificativ. Pe 11 sept mi-a scos fiereinsa ramasese o gaura relativ mare intre gingie si obraz. Am ingrijit-o cum a spus medicul, am curatat zona dupa fiecare masa cu apa de gura fara alcool cu clorhexidina si cu seringa ca sa iasa bucatele de mancare de acolo, am avut grija sa am o igiena orala ca la carte, insa acum, in noiembrie gaura e tot acolo, nu se inchide, e deranjant sa o curat de fiecare data cand mananc orice, si simt o umflatura mica fix pe osul mandibular in zona aia, uneori doare. Am fost la 5 doctori pe langa chirurgul ce a efectuat operatia, care nu au facut decat sa ma curete si ei si sa imi zica sa mai astept ca se vindeca, insa nu mi-au facut nici macar o radiografie dupa operatie. Ce as putea sa fac?
3 comentarii
0
31-10-2018, ora 21:17
Dr. Geanina Miu
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Geanina Miu
Buna seara,
Dureaza cam 6 luni pana se vindeca si osul.
0
01-11-2018, ora 07:31
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna dimineața, se poate vindeca mai greu partea de os dar gingia ar trebui sa se închidă. Puteți sa mergeți la orice centru radiologic, spuneti ca vreți o radiografie panoramica( la toată gura) ori o retroalveolara( adica doar pt zona aceea)și dacă va putem ajuta cu ceva va asteptam in clinica pentru mai multe detalii. O zi buna!
0
07-02-2019, ora 01:20
Florin1234567
Nu este medic/terapeut
Florin1234567
Buna, am si eu o problema si as vrea niste informatii, vara anului trecut am scos o masea si nu am avut vreo problema dar de 3 saptamani ma doare non stop si este un chin, se poate sa fie vreo infectie, carie sau vreo radacina uitata?
In ultimul timp am inceput sa mananc dulciuri cam la 2, 3 zile cate ceva pana sa mananc nu ma durea
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •