Doresc un sfat de la un medic nutritionist
doresc o dieta personalizata, am 38 de ani 154 cm si 95 de kg.
multumesc
multumesc
6 comentarii
Rata metabolica sau metabolismul reprezinta cantitatea de calorii arse de organism pentru a produce energie.
Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni.
Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs. Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta si exercitii.
Cunoasterea ratei metabolice este vitala pentru obtinerea greutatii optime, precum si pentru determinarea cantitatilor de hrana necesare pentru tratarea diverselor dezechilibre sau afectiuni.
Testarea ratei dvs. metabolice va determina in mod precis de cate calorii aveti nevoie pentru a pierde in greutate. Va v-a spune daca problemele dvs. de greutate se datoreaza metabolismului dvs. Apoi efectuati o retestare pentru a observa daca metabolismul dvs. a fost afectat de dieta si exercitii.
Buna ziua. Am 16 ani, 1, 65m si 66 kg.De o săptămâna ţin o dieta disociata si am slăbit cam 3 kg( de vreo 4 zile fac sport aproximativ o ora in fiecare zi) dar mă simt in majoritatea timpului obosita si cateodata ametita...As vrea sa stiu daca este vreo problema si nu ar trebui sa mai ţin dieta... Si daca s-ar putea sa mă ingras înapoi dupa terminarea dietei? Multumesc
Simona fa-ti niste analize de sange. Poate te-am anemiat in urma dietei. Dieta nu trebuie sa o ti dupa capul tau fiindca devii anemica, slaba, insa dupaia trebui sa iei o gramada de vitamine ca sa iti revii si te ingrasi la loc. Daca faci sport gandeste-te la el e termen lung si nu dintr-o data ca nebuna dupa care te plictisesti.
Gandeste-te daca mama ta dintr-o data iti pune restrictie la frigider si iti da toata ziua morcovi. Dupa 2 saptamani ai din nou acces la frigider..ce se intampla?...cam asa ceva se intampla cu organismul tau.
Gandeste-te daca mama ta dintr-o data iti pune restrictie la frigider si iti da toata ziua morcovi. Dupa 2 saptamani ai din nou acces la frigider..ce se intampla?...cam asa ceva se intampla cu organismul tau.
buna ziua am 34 de nai si 38 de kg nu stiu cum si ce sa fac ca sa ma ingras am glanda teroida de slabire si mai fac si atacuri de panica din cind in cind va rog da-mi o solutie ceva multumesc
Marius, mergi la medicul de familie si fa analize complete, si apoi respecta si indicatiile, si mai ales restrictionarile in stilul de viata, care de fapt iti aduc dereglari. Daca ar fi sa-mi spui ce ar trebui sa schimbi, desigur ai ceva idei acum, dar dupa ce mergi la medic, te astept cu o lista clara!
Sanatate!
Sanatate!
Buna, Simona, cum stai cu slabitul?
Ai reusit ce ti-ai propus?
Si mai ales, ai reusit sa mentii ce-ai obtinut?
Am putea discuta putinpe tema, daca ti-e de folos!
Ai reusit ce ti-ai propus?
Si mai ales, ai reusit sa mentii ce-ai obtinut?
Am putea discuta putinpe tema, daca ti-e de folos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 2scăderi in greutate şi oboseală
- 3as vrea sa slabesc 5 kg
- 3fac cat mai mult sport si nu reusesc sa slabesc
- 5solicit o dieta personalizata
- 3dieta
- 4prea multe kg...prea putina vointa.prea multe diete si prea putine rezultate...
- 2vreau sa slabesc.
- 7Recomandare doctor endocrinolog bun
- 40capsula de slabit - fara rezultat
- 4cum pot sa slabesc 20 de kg?
- 0dieta elvetiana
- 3vreau sa slabesc
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 4nu stiu de unde sa incep.
- 6slabire rapida: 15 kg intr-o luna?
- 10Arzatoare grasimi
- 3Lipsa diagnostic: cardio sau gastro sau altceva?
- 0leg magic
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
Mai multe informații despre: Slabirea Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Dieta genetică sau nutriția personalizată bazată pe testarea genetică
- Dieta persoanelor cu predispoziție genetică pentru obezitate