vreau sa dau jos cel putin 10 kg

01-03-2011
balalala
Nu este medic/terapeut
balalala
Buna ! Sunt Laura
Eu doresc sa dau jos cel putin 10 kg...
Eu pana la 12 ani am fost grasa....aveam inaltimea 1, 40 si 61 de kg.Asa ca am inceput o cura de slabire sin intr-un an si jumate am ajuns poe la 38 de kg. Toata lumea zicea ca arat bine dar eu mai vroiam sa slabesc (apropo...faceam si sport 1h pe zi). Pe urma au inceput obsesiile si una peste alta la 15 ani jumate am ajuns la 29 de kg ! Sincer eu nu ma vedeam slaba deloc...m-am uitat la poze zilele astea....eram schelet :O. Am suferit de anorexie....si mai am si acum urme.Pana in vara 2010 eram bine desi inca mai aveam probleme prea mari...faceam 4-5 ore de sport pe zi...de mancat mancam...am implinit 17 ani si inca nu imi venise cilcul..am inceput sa sufar de depresie...a fost groaznic. Pana prin octombrie cand a inceput sa imi revin...am incercat sa fac mai putin sport iar acum nu mai fac deloc si sunt suparata pe mine ca am facut asta. M-am ingrasat...acum am 50 si ceva de kg si am 1.50 inaltime (sunt mica din pacate la inaltime)....noroc ca prin tratamente mi-a venit si ciclul...asta e ok dar imi urasc corpul ! Brau neaparat sa slabesc pana ajung la 40 de kg ! ce dieta sa incerc? vreau sa fac iar 1 ora de tae bo/zi...
3 comentarii
0
02-03-2011, ora 14:53
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
Buna ziua,
nu trebuie sa faci nimic..decat, timp de 12 ore sa mananci TOT ce-ti doresti: supa, ciorbe, carne, praji, inghe..etc..orice, iar timp de 12 ore= sa nu bei nici apa.
Important:
sa fie aceleasi ore, zilnic..ex:
-de la 8 la 8 seara
-de la 9 la 9 seara
-de la 10 la 10 seara
Pt. ca nu mananci, de aia se pune tot ce mananci..fffffffffffff putin.
Fa ce ti-am scris si..vei vedea, urmarile.
Ai incredere,
Bafta si sa auzim de bine!
Poti daca, sa faci si sport, NU-I "musai".
O zi buna!
0
02-03-2011, ora 15:05
balalala
Nu este medic/terapeut
balalala
pai sincer nu cred ca asa voi slabi daca voi mainca timp de 12 ore ce vreau..imi trebuie o DIETA care sa ma ajute sa slabesc vreo 15 kg in 2-3 luni :|
0
03-03-2011, ora 01:11
ramonald40
Nu este medic/terapeut
ramonald40
Scuze!!! Parere a mea e ca trebbie sa consulti un dietolog!!! Oricum apa trebuie sa bei aproximativ 2l pe zi!!! Lichidele ajuta !!! Trebbie sa ai o viata normala sa mananci regulat si sa faci un pic de sport!! Speranza nu moare niciodata!! Mult noroc!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.