pierdere in greutate
am slabit in ultima saptamana 3 kg, de la 50, am ajuns la 47, un pic sub. am 38 ani, sex fem, am facut o serie de analize, astept rezultatele. de la o tensiune de 90/60, am ajuns la 120/80. simt o ameteala in zona cefei. stres am avut in ultimele 2 luni, am si un ulcer gastric de vreo 25 de ani. ce poate fi?
7 comentarii
Tensiunea e in regula, nu conteaza ca variaza asa cita vreme e in limite normale. Daca analizele ies in regula, as incerca un consult de endocrinologie, ca sa faca si ei niste dozari hormonale. Daca totul iese normal, as face un consult la psihiatrie. Stressul+ scaderea in greutate+ ameteala in zona cefei (cefalee de tensiune?) pot sugera o depresie, sau o combinatie depresie- anxietate.
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Multa sanatate,
Dr. Ileana Constantin
Medic rezident psihiatru
Multumesc pentru raspuns, am facut cateva teste pe internet de simtome ale depresiei, dar nu e normal ca toti sa trecem prin momente grele in viata? Al meu e legat de locul de munca si bani. am pierdut un loc de munca foarte bun, si am acum unul cu mult mai multe ore de lucru, si mai putini bani. De mancat mananc la fel ca inainte, caut totusi sa aibe mesele mai multe calorii. In momentul de fata mi-e greu sa ma relaxez.
eu cred ca este de vina stresul si supararea desi nu ne dam seama organismul este afectat de acesti factori.Inceaarca sa te adaptezi la noile activitati ale vietii tale si sa privesti totul mai cu calm si totate vin de la sine.Bucurate de orice lucru marunt care este in viata si totul o sa fie mai frumos.Si eu am avut probleme am ramas fara serviciu si si nici nu am gasit altul dar cineva m-a sfatuit sa ma bucur de tot ce am in viata de toate de vreme, oras, familie etc.Mult noroc
eu am alta problema as dori sa mai slabesc 3 kg dar nu reusesc si am incercat si cu ceaiuri si nici nu mananc mulkt.ma ajuta cineva
Ma bucur de ce am bun in viata, e sigur, dar daca ai un standard de viata si il pierzi, e greu. Ma refer atat la bani, cat si la statut social. Mi-am revenit prin autosugestie, depinde de mine o fetita minunata si nu imi puteam permite sa o deziluzionez. Vreau sa imi gasesc un loc de munca mai bun, caut inca.
Pentru slabit atat: nu grasime multa si nu dulciuri multe, poti insa manca o prajitura cand ai pofta, dar cu conditia sa inlocuiasca o masa, in rest mananca normal.
Pentru slabit atat: nu grasime multa si nu dulciuri multe, poti insa manca o prajitura cand ai pofta, dar cu conditia sa inlocuiasca o masa, in rest mananca normal.
multumesc pt sfat si mult succes in viata.pa-ap
multumesc pentru raspuns.dar intrebarea este daca chiar dau efect sau numai in timp ce se face tratamentul se slabeste si dupa incetarea lui se ia iar in greutate?sti cam ce pret are si de unde se pot cumpara?(pt josephin)
Si oare poate sa foloseasca avand in vedere ca a facut operatie de tumoare si o alta persoana ?are greutate mare si i s-a recomandat sa slabeasca.Astept raspuns.
Si oare poate sa foloseasca avand in vedere ca a facut operatie de tumoare si o alta persoana ?are greutate mare si i s-a recomandat sa slabeasca.Astept raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5ajutati-ma sa slabesc: am 79 kg si 1, 65 m
- 3regim de slabit
- 11Ai slabit? Spune si la alti cum!
- 2cum sa slabesc?
- 6Xanaxul poate deveni o problema?
- 10stari de frica si ameteala
- 8am incercat... incerc sa slabesc si nu pot
- 3Vreau sa fiu mai slaba
- 4nu stiu de unde sa incep.
- 7de cateva luni am inceput sa am ameteli, la inceput erau odata pe luna dar apoi s-a ajuns sa fie zil
- 5probleme serioase cu discalculia si frica de spatii deschise
- 10durere constanta in ambele picioare
- 5Dureri de cap si ameteli puternice
- 1ameteli si amorteli
- 21Poate fi vorba de cancer?
- 11Ameteala
- 0Ameteli
- 4Ameteli puternice
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Amețeala
- Amețeală și greață - ce ar putea fi, cauze posibile, diagnostic
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești
- Regim de slăbit rapid