o mare nelamurire... cum iau capsulele L-Carnitine?

10-03-2008
lilibmw
Nu este medic/terapeut
lilibmw
Buna ziua! Am achizitionat de curand capsulele L-Carnitine si nu stiu sigur cum se administreaza si daca trebuie ceva miscare sau regim alimentar.Daca cineva a luat asa ceva sa-mi spuna si mie pentru ca as vrea sa incep batalia cu kilogramele in plus...(20 la numar)am 31 de ani si 95 de kg.Am tinut si regim dar mai mult de 5 kg pe luna nu ma reusit sa scap.Va multumesc mult!
3 comentarii
0
12-03-2008, ora 00:00
lilibmw
Nu este medic/terapeut
lilibmw
nu-mi raspunde nimeni???as dori cateva lamuriri in aceasta privinta.Va multumesc pentru orice sfat cat de mic !
0
21-03-2008, ora 00:00
gabriella radu
Nu este medic/terapeut
gabriella radu
L-CARNITINA SE IA IN ASOCIERE CU UN REGIM ECHILIBRAT SI DESIGUR ARE EFECT MAXIM DACA FACI SI SPORT.PERSONAL NU CRED CA EXISTA MEDICAMENTE MINUNE!MULTA VOINTZA, UN REGIM DE VIATZA SANATOS, SUNT SECRETELE UNEI SILUETE ATRAGATOARE.DAR IN CAZURI DE SUPRAPONDERABILITATE POT FI SI CAUZE MEDICALE, DECI UN ENDOCRINOLOG, UN NUTRITIONIST, TE POT AJUTA MULT.SA TI DIETE, SA EI MEDICAMENTE, E O RULETA RISCANTA.ITI UREZ MULT, MULT SUCCES!
0
28-03-2008, ora 00:00
lilibmw
Nu este medic/terapeut
lilibmw
Multumesc mult Gabriela si sper sa pot sa reusesc cu mult mai mult sport decat fac in prezent(20 min.pe zi).iti multumesc ink o data pentru sfat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Unde se duce grăsimea atunci când slăbim?
  • Interacțiunile sociale ar putea fi influențate de dorința de a slăbi
  • Aplicații care ajută persoanele supraponderale să reziste tentațiilor alimentare
  • Balon intragastric ce poate fi înghițit - cea mai recentă armă împotriva obezității
  • Cât de eficient este sportul pentru scăderea în greutate la femei?
  • Sărbătorile vă afectează greutatea? Cântarul nu vă spune chiar totul
  • Cum să găsești voința pentru a slăbi
  •