regim alimentar cu alimentatie obisnuita
BUNA ZIUA, am 20 ani, ma numesc Kati si vreau sa slabesc, dar nu reusesc.mi se face foame din ce in ce mai mult, incerc sa nu mananc, dar tot ma duc sa gust ceva!nu am bani sa cumpar medicamente, iar sport nu prea am timp sa fac.ma poate cineva ajuta cu o dieta sau sfaturi?daca se poate cu alimentatie obisnuita, fara sa fiu nevoita sa cheltui prea multi bani ca sunt studenta!
5 comentarii
Buna Kati! Eu pot sa-ti recomand regulile care functioneaa in cazul meu:
- fara grasimi in exces ( nu trebuie excluse in totalitate);
- paine ( 2- 3 felii pe zi integrala)dar in compensatie mananc foarte multa branza. IUn felul acesta nu mai am probleme nici cu calciu.
- fara multe dulciuri ( nu excluse cu desavarsire, dar cu masura).
- mananc intotdeauna dimineata, deobicei lapte cu cereale ( din porumb simple, fara ciocolata etc). regleaza tranzitul intestinal. In zilele cand nu consum cereale, se simte.
- gatit mai mult la abur, gratar, cuptor si mai putin prajit
- in fiecare zi consum macar un fruct
- salate ( chiar si iarna din varza, sfecla rosie )
- merg pe jos cam 3 km zilnic. Ar trebui sa fac mai multa miscare dar..mai am de lucrat in aceasta privinta.
Pe scurt, cam asta este regimulmeu de viata. pe mine cel putin ma ajuta. Am 53 kg si 1, 72.
Sper ca ti-am putut fi de folos!
Numai bine!
- fara grasimi in exces ( nu trebuie excluse in totalitate);
- paine ( 2- 3 felii pe zi integrala)dar in compensatie mananc foarte multa branza. IUn felul acesta nu mai am probleme nici cu calciu.
- fara multe dulciuri ( nu excluse cu desavarsire, dar cu masura).
- mananc intotdeauna dimineata, deobicei lapte cu cereale ( din porumb simple, fara ciocolata etc). regleaza tranzitul intestinal. In zilele cand nu consum cereale, se simte.
- gatit mai mult la abur, gratar, cuptor si mai putin prajit
- in fiecare zi consum macar un fruct
- salate ( chiar si iarna din varza, sfecla rosie )
- merg pe jos cam 3 km zilnic. Ar trebui sa fac mai multa miscare dar..mai am de lucrat in aceasta privinta.
Pe scurt, cam asta este regimulmeu de viata. pe mine cel putin ma ajuta. Am 53 kg si 1, 72.
Sper ca ti-am putut fi de folos!
Numai bine!
Iti multumesc mult pentru sfaturi!in mare cam asa fac si eu, mai putin in ceea ce priveste sportul, dar o sa incerc sa amplific si acest lucru!totusi mai astept si alte sfaturi!multumesc din nou!
buna seara Draga Cati, mesele trebuie respectate deci nu le neglija, sportul este necesar la orice varsta daca acum nu ai timp la 30 de ani ce o sa mai zici ??!!!Nu-ti trebuie mai mult de 20 de minute in fiecare zi ca sa te tii in forma.
Ma uit pe strada si sunt f mirata cand vad tineri foarte grasi, probabil manaca foarte mult fast food generatioa voastra
Daca nu ai probleme cu grandele probabil ca te ingrasi pe sistem nervos sau alte cauze psihologice.
Cu drag lasa lenea la o parte ca toti au fost studenti si nu mai spune la nimeni ca nu ai timp!In pauzele de invatat ai timp sa faci si abdomene si tot felul de exercitii la scaunul de la birou
Gandeste-te bine care e motivul ?TIMPUL ar trebui sa-ti fie prieten la varsta ta!
Ma uit pe strada si sunt f mirata cand vad tineri foarte grasi, probabil manaca foarte mult fast food generatioa voastra
Daca nu ai probleme cu grandele probabil ca te ingrasi pe sistem nervos sau alte cauze psihologice.
Cu drag lasa lenea la o parte ca toti au fost studenti si nu mai spune la nimeni ca nu ai timp!In pauzele de invatat ai timp sa faci si abdomene si tot felul de exercitii la scaunul de la birou
Gandeste-te bine care e motivul ?TIMPUL ar trebui sa-ti fie prieten la varsta ta!
intradevar asa este!am observat ca mai mult e pe sistem nervos.chiar mult mai mult.ce as putea sa fac in aceasta privinta?emotiile nu le pot controla chiar deloc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Alimentatie sanatoasa
- 2vreau sa slabesc cat mai repede si cat mai eficient
- 7diete de slabire
- 2Sunt disperata ca nu pot scapa de 5kg in plus!
- 4As dori sa mai scad in greutate cam 4 kg si nu mai reusesc
- 3o mare nelamurire... cum iau capsulele L-Carnitine?
- 8Regim alimentar - minus 20 kg
- 6vreau sa slabesc si sa-mi scad nivelul de colesterol
- 3as vrea sa slabesc si sa scap de celulita!
- 7Am 80 kg si 1, 56 si as vrea sa slabesc
- 32slabire cu Euthyrox?
- 191Poftiti la slabit !!!
- 19asa am reusit
- 5Vreau sa slabesc... 15 kg
- 4slabire in 2 saptamani...
- 4vreau sa slabesc dar fara ceaiuri si pastile
- 3consultatie nutritionist.. vreau sa slabesc
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 1ma ingras.cum pot sa slabesc?
- 5Buna seara! as dorii si eu sa slabesc organismul imi cere sa mananc intruna
Mai multe informații despre: Slabirea Regimuri de slabire