scadere in greutate
Buna!Mi-a aparut o adenopatie laterocervicala nedureroasa de 2 luni si jumatate.Am avut probleme cu dintii si cu o albina care m-a piscat de pielea capului.Am fost la 3 medici ORL si am facut analize de sange.OK.Medicii au spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez, dar eu m-am apucat sa mai caut pe net, sa vb cu persoane care au avut probleme grave samd
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
Am intrat in panica.Mi se parea ca am simptome.Acum vad ca nu prea mai transpir, nu ma mai doare capul si nici pielea nu ma mananca daca nu ma gandesc mereu la asta.Doar ca mi-am dat stomacul peste cap.N-am mai putut sa mananc si ma gandeam in permanenta ca sunt bolnava si plangeam.I-am disperat pe ai mei.Am slabit vreo 3 kg (pt k nu puteam sa mananc) si cred ca m-am ales cu un reflux gastroesofagian.In sfarsit sunt si alti factori.
Intrebarea e :poti sa slabesti pe fond nervos, ca urmare a depresiei?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt disperata ca nu pot scapa de 5kg in plus!
- 4epilepsie? cum sa scad in greutate?
- 18asa am slabit 30 kg
- 2533capsula de slabit - mit, realitate sau experiente pe oameni
- 11atkins a incercat cineva?
- 6Ma pot impiedica anticonceptionalele sa slabesc?
- 11herbalife - efecte?
- 10vreau sa slabesc
- 2vreau sa slabesc
- 5Propunere de slabire GRATUIT (program individual)
- 9Controversata capsula de slabit
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 0lecitina forte slabeste ?
- 6daca nu mai inghiti saliva, poti slabi?
- 0ce credeti despre aceasta dieta de slabire?
- 6slabire fara motiv si eozinofile 10.9
- 3m-am ingrasat cu 10 kg
- 2vreau sa slabesc
- 1Efecte pastile de slabit
- 7Am slabit si simt ca mananc degeaba
Mai multe informații despre: Slabirea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: