doar prin sport slabesti repede
am 21 de ani si comparativ cu greutatea pe care o aveam acum 2 ani am pana in 10kg in plus as dori sa slabesc dar fara pastile doar cu ajutorul sportului si o dieta personala
5 comentarii
TINE POSTURILE DE PESTE AN SI FA SI SPORT SI AI SA VEZI CUM O SA SLABESTI
Sportul/ exercitiul fizic regulat efectuat te va ajuta intr-cu siguranta sa-ti modelezi corpul si sa rezolvi in timp zonele cu "probleme", iar combinarea acestuia cu o dieta echilibrata, adaptata nevoilor si preferintelor tale culinare, gandita pe termen lung, cu modificarea si ajustarea obiceiurilor alimentare care te-au facut sa castigi in 2 ani aproape 10 kg - este solutia pe care o cauti la problema pe care ai adus-o in discutie. Succes la "slabit inteligent"!
Buna seara, tuturor
Azi am ajuns cu rabdarea la capatul puterilor. Am 30 de ani, 100 de kg si de 10 ani fac sport si tin dieta pentru a slabi. De 2 luni am si antrenor personal tot in dorinta de a eficientiza eforturile, insa rezultatul se pastreaza pe 0 kg in minus. Nu mai stiu ce sa fac. Cei de la sala se minuneaza de efortul pe care il depun, antrenamentele sunt epuizante, dieta imi este constanta si ma tin de respecatarea ei cu strictele... de ce nu apar rezultatele si in cazul meu??? Va rog, daca a trecut cineva prin experienta asta, ori daca este un domn/doamna doctor, sfatuiti-ma si ajutati-ma daca aveti cum. Mii de multumiri.
Azi am ajuns cu rabdarea la capatul puterilor. Am 30 de ani, 100 de kg si de 10 ani fac sport si tin dieta pentru a slabi. De 2 luni am si antrenor personal tot in dorinta de a eficientiza eforturile, insa rezultatul se pastreaza pe 0 kg in minus. Nu mai stiu ce sa fac. Cei de la sala se minuneaza de efortul pe care il depun, antrenamentele sunt epuizante, dieta imi este constanta si ma tin de respecatarea ei cu strictele... de ce nu apar rezultatele si in cazul meu??? Va rog, daca a trecut cineva prin experienta asta, ori daca este un domn/doamna doctor, sfatuiti-ma si ajutati-ma daca aveti cum. Mii de multumiri.
si eu am avut acum ceva vreme un an intreg de sport ZILNIC la sala - 30 min banda sau bicicleta, apoi o ora de aerobic, urmat de sauna umeda - si nimic!!!
m-am lamurit ca numai din (ne)mincare poti slabi, sportul doar te ajuta sa nu-ti "curga pieile" de la dieta...
acum fac o ora de sport pe zi si 2 zile de inot pe saptamina, dar in acelasi timp incerc sa maninc sub 1000 de calorii zilnic
rezultate sint, dar nu spectaculoase, am slabit 3 - 4 kg din 15 septembrie pina acum... e bine, nu ma pling, dar este epuizant in unele zile!
asa sintem noi, unele - dam jos putin, dar cu efort extraordinar de mult - nu avem noroc ca altele...
pt. nicolca: incearca sa mai schimbi dieta, sa nu devina ceva constant, ca se obisnuieste organismul si nu mai raspunde
m-am lamurit ca numai din (ne)mincare poti slabi, sportul doar te ajuta sa nu-ti "curga pieile" de la dieta...
acum fac o ora de sport pe zi si 2 zile de inot pe saptamina, dar in acelasi timp incerc sa maninc sub 1000 de calorii zilnic
rezultate sint, dar nu spectaculoase, am slabit 3 - 4 kg din 15 septembrie pina acum... e bine, nu ma pling, dar este epuizant in unele zile!
asa sintem noi, unele - dam jos putin, dar cu efort extraordinar de mult - nu avem noroc ca altele...
pt. nicolca: incearca sa mai schimbi dieta, sa nu devina ceva constant, ca se obisnuieste organismul si nu mai raspunde
nu exista nimic mai eficient pt slabit decat alimentatia sanatoasa combinata cu sport.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 3cum sa scap de 8 kg
- 8cum mananc sa slabesc?
- 2slabire rapida, anemie
- 2acupunctura si slabirea
- 14Boala autoimuna ??
- 3reusesc mereu sa slabesc cand imi propun
- 1Vreau sa slabesc 15 kg.
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 10vreau sa slabesc
- 12vreau sa slabesc
- 60Operatii de slabit
- 3Am nevoie de sfatul unui medic nutritonist!
- 0ce credeti despre aceasta dieta de slabire?
- 0Ceaiul verde... beneficii si riscuri
- 15Vreau sa slabesc din nou!
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa
- 5Cum sa slabesc?Ajutor.
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
Mai multe informații despre: Slabirea Activitatea fizica si alimentatia Dieta personalizata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Dieta genetică sau nutriția personalizată bazată pe testarea genetică
- Dieta persoanelor cu predispoziție genetică pentru obezitate
- Recomandări nutriționale în funcție de sex, greutate și activitate fizică
- Vitamine și minerale la persoanele care se antrenează
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: