vreau sa slabesc:(

29-11-2008
claudia corina
Nu este medic/terapeut
claudia corina
as vrea si eu sa stiu un regim bun pentru a slabi vreo 4 5 kg...:( cine ma ajuta?
7 comentarii
0
29-11-2008, ora 19:34
bebetzica
Nu este medic/terapeut
bebetzica
nu mai manca seara dupa sapte.evita fainoasele si dulciurile si vei slabi imediat.mergi si doua trei statii pe jos, urca scarile nu mai luat liftul si gata :)succes
0
30-11-2008, ora 02:31
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
mmm si io vreau tot 4-5 jos..cik trebuie vointa:)sunt de acord da io se pare ca nu prea am...beau coca cola..si mananc ciocolata.dezastru, da park viatza nu e aceeasi fara coca cola(din pacate)in fine..bafta si dak primesti vreun sfat util..nu-l tine secret:)
0
30-11-2008, ora 09:29
claudia corina
Nu este medic/terapeut
claudia corina
intr-adevar ciocolata si coca cola nu sunt bune...eu nu mai beau sucuri cu acid de vreo 2 ani.dar mananc dulciuri multe...si fructe...o sa incerc sa mai las deoparte si sa fac mai mult sport..cred k asta e solutia.acuma sa vad daca reusesc;)si daca nu te poti abtine de la coca cola poti sa-l alegi pe acela fara zahar cu mai putine calori, tot e mai bine decat cel cu multe zaharuri;)
0
30-11-2008, ora 17:44
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
in greutate am luat din cauza lipsei chefului de sport...si io eram sportiva inainte.gimnasta..si excesul in general...si nu in ultimul rand computer-ul e cauza principala:)adik nu ma obsedeaza..ca am trecut de la 49 kg la 54..1'62h deci n-ar fi exagerat.problema e sa nu inaintez:)cam care e produsul, dupa voi, care e cel mai periculos inafara de paste fainoase..?
0
04-01-2009, ora 20:21
mellyssa33
Nu este medic/terapeut
mellyssa33
Buna! As dori cateva sfaturi pentru fata mea. Are 12 ani jumate, 1, 60 m si 63, 5kg. Am fost cu ea la nutritionist, dar dupa dieta a pus la loc kg. pierdute. Ce ma sfatuiti sa fac? Astept sugestii de la voi.
0
11-01-2009, ora 21:46
lemon
Nu este medic/terapeut
lemon
Buna mellyssa 33
Si eu am un baiat de 13 ani
Acum este bine 1, 65-52 kg dar a avut o perioada cand a fost cam umflatel...
__am scos painea din meniu ( a ramas numai la senvisurile de la scoala)
__am inlocuit dulciurile 90% cu fructe(nu mai avem dulciuri in casa iar bani nu are pe mana ca sa-si ia)
__fara sucuri de orice natura
__multe lactate
__carne
__legume macar sub forma de salate crude ( fara cartof)
Fara sosuri, snitele, tocaturi, maioneze, etc
Poti sa-i dai toate astea mereu cand ii este foame nu trebuie sa o privezi de mancare
FF important sa manance dimineata si sa-si ia pachet sanatos la scoala.
Trebuiesc scoase definitiv din viata lor sucurile SUNT PRINCIPALELE VINOVATE
0
17-01-2009, ora 17:07
user277
Nu este medic/terapeut
user277
Intr-adevar pentru a scapa de kilogramele in plus miscarea si alimentatia sunt esentiale insa doar înfometarea sau aportul unei cantităţi reduse de alimente nu sunt eficiente. Din acest motiv, este bine să ne suplimentăm alimentaţia zilnică cu produse care conţin exclusiv substanţe naturale. Un produs foarte bun in acest sens este Chromium Max 500 -
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.