cura de slabire - 45 ani
buna seara. ma numesc laura si am 45 de ani. as dori sa aflu si eu un raspuns la o intrebare.as vrea sa slabesc c am 3-4 kg si nu stiu cum sa fac; eu am o situatie mai speciala ca sa zic asa.in anul 2002 am fost diagnosticata cu un cancer la colon, am facut iradieri ceea ce a dus la incetarea ciclului menstrual, astfel instalandu se menopauza la 38 de ani. timpul a trecut si eu am c am luat in greutate.inainte sa ma inbolnavesc aveam in jur de 52 de kg si inaltime de 1, 65. acum am c am 56 de kg si parca am mai scazut in inaltime (asa mi se pare mie deoarece am si osteoporoza dar poate nu e asa)acum ce sa va spun mi as dori sa mai slabesc un pic si nu stiu cum sa fac, nu stiu daca am voie sa fac fitnes.tot ceea ce stiu este ca mi doresc f tare sa mai slabesc un pic si sa fac ceva sa mai fortific muschii corpului pt orice sfat va multumesc anticipat
2 comentarii
buna. eu am avut probleme cu greutatea. acum miam comandat un produs sa vad ce stie sa faca. am auzit de la o prietena ca la ea a dat rezultate
-*
(*modificat de administrator)
-*
(*modificat de administrator)
schimba alimentatia.mai putine grasimi si carbohidrati si mai multe proteine.de exemplu in loc de carne de porc, baga peste fript sau fiert, slate si alte tipuri de verdeturi ca acum se gasesc din belsug, lapte degresat sau daca poti lapte de soia care e foarte bun si ceai verde si paine putinica.bineinteles nu uita nacesarul de apa zilnic, si multa rabdare si or sa apara si rezultate in timp, ca dietele cu efect rapid nu fac bine nici la suflet nici la trup.si nu uita sa faci miscare.nu trebuie sa alergi neaparat ca la maraton si nu avea incredere in pilulele de slabit, sunt o mare pacaleala care iti poate deregla metabolismul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Va rog sa ma ajutati, vreau sa slabesc
- 7diete de slabire
- 198este cancer de colon la ce va scriu mai jos??va rog urgent
- 2Inainte de operatia de cancer de colon
- 2se poate slabi fara nutritionist 25 kg?
- 9dieta cu lamai
- 2acupunctura si slabirea
- 2as dori un mic ajutor: sa slabesc 10 kg
- 7alimentatie-nutritie-dieta
- 5doar prin sport slabesti repede
- 7vreau sa slabesc - 25-30 kg
- 5vreau sa slabesc - am tinut mai multe cure
- 3dupa ce am renuntat la anticonceptionale am inceput sa ma ingras
- 5cancer de colon
- 4cancer la colon
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 1Ce motive aveti pentru a slabi?
- 5Pentru cei care au probleme de greutate
- 1Cum evit ingrasarea, cum slabesc in aceste conditii?
- 2Vreau sa scad in greutate
Mai multe informații despre: Cancerul de colon Slabirea cura de slabire dieta la 30-50 ani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Cancerul de colon
- Pasi catre o greutate ideala
- Regim de slabire 30-40 ani
- Dieta pentru prevenirea cancerului colorectal
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit
- Cele mai populare diete ale anului 2014
- Cele mai populare diete în România anului 2016
- Mici schimbări în dietă care te vor ajuta să slăbești