Dieta. Am 56 ani si 78 kg. As dori sa slabesc macar 8 kg.
2 comentarii
Cauta pe Internet, citeste si intelege ce este Intermitent Fasting (post intermitent) si dieta Keto sanatoasa. Fara astea doua nu o sa slabesti niciodata.
Nu cumpara nimic suplimente sau pastille de slabit. Alea sunt pentru fraieri care sunt naivi.
Traiesc practincand de cativa ani de zile IF (Intermitent Fasting - post intermitent) si dieta Keto.
Am ajutat persoane de 200 de Kg obeze sa salabeasca si sa se simta bine. Stiu ce vorbesc.
Fac asta GRATIS, NU PE BANI SI PROMISIUNI FALSE pentru ca imi pasa de romani si Romania.
M-am nascut acolo dar sunt plecat de peste 20 de ani si am vazut si mancat multe.
Vad minciuna la nivel inalt si propaganda ieftina de facut bani cu naivi.
Coprul uman nu este creat / adaptat sa mancam des cum mananca spre exemplu vacile.
Ideal este sa mancam odata pe zi in decurs de 2-3-4 ore maxim si apoi trebuie lasat organismal sa digere, sa asimileze si sa repare.
Starea de asimilare si reparare este supresata daca se manaca repetat zilnic cu pause intre mese mai scurte de 14 ore.
In societatea actuala se manac de dimineata pana seara de la 8AM la 10 PM NON STOP. ESTE FOARTE GRESIT!!!!!!
Criminalii de doctori recomanda 3 mese pe zi si gustari intre. Este reteta perfecta de OBEZITATE, diabet, cancer, BOLI CARDIOVASCULARE, disfunctii hormonale, Alhzeimer.
Ca sa puteti manca o masa maxim doua pe zi si sa stai-ti perioade de cel puitn 14-16 ore de repaos trebuie sa mancati mancare cu multa valoare nutritia (oua, LEGUME, peste, branza de capra, oaia, iaurt fara zahar, nuci, seminte) si eliminat/redus puternic zaharul (carbohidratii: painea, cornuri, paste, biscuit, prajituri, torture, cola, acadele, bomboane, etc). Reduceti consumul de fructe dulci (struguri, portocale etc) macatile rar.
Beti apa mineral cu lamaie daca va este foame. Lamaie reala nu concentrate.
Daca doriti sa acelerati sanatatea asigurativa ca aveti indeajuns vitamin D3 in special iarna daca nu stati la soare luati cate 5000-10000 de UI zilnic si daca nu mancati legume luati suplimente de magneziu (citrate de magenziu 200-300 mg zilnic).
Uleiul de peste este un alt supliment foarte importatnt pentru o sa sanatate puternica. O lingra pe zi face minuni in timp.
Sanatate si intelepciune.
Desteapatate Romane din somnul cel de moarte.
Nu cumpara nimic suplimente sau pastille de slabit. Alea sunt pentru fraieri care sunt naivi.
Traiesc practincand de cativa ani de zile IF (Intermitent Fasting - post intermitent) si dieta Keto.
Am ajutat persoane de 200 de Kg obeze sa salabeasca si sa se simta bine. Stiu ce vorbesc.
Fac asta GRATIS, NU PE BANI SI PROMISIUNI FALSE pentru ca imi pasa de romani si Romania.
M-am nascut acolo dar sunt plecat de peste 20 de ani si am vazut si mancat multe.
Vad minciuna la nivel inalt si propaganda ieftina de facut bani cu naivi.
Coprul uman nu este creat / adaptat sa mancam des cum mananca spre exemplu vacile.
Ideal este sa mancam odata pe zi in decurs de 2-3-4 ore maxim si apoi trebuie lasat organismal sa digere, sa asimileze si sa repare.
Starea de asimilare si reparare este supresata daca se manaca repetat zilnic cu pause intre mese mai scurte de 14 ore.
In societatea actuala se manac de dimineata pana seara de la 8AM la 10 PM NON STOP. ESTE FOARTE GRESIT!!!!!!
Criminalii de doctori recomanda 3 mese pe zi si gustari intre. Este reteta perfecta de OBEZITATE, diabet, cancer, BOLI CARDIOVASCULARE, disfunctii hormonale, Alhzeimer.
Ca sa puteti manca o masa maxim doua pe zi si sa stai-ti perioade de cel puitn 14-16 ore de repaos trebuie sa mancati mancare cu multa valoare nutritia (oua, LEGUME, peste, branza de capra, oaia, iaurt fara zahar, nuci, seminte) si eliminat/redus puternic zaharul (carbohidratii: painea, cornuri, paste, biscuit, prajituri, torture, cola, acadele, bomboane, etc). Reduceti consumul de fructe dulci (struguri, portocale etc) macatile rar.
Beti apa mineral cu lamaie daca va este foame. Lamaie reala nu concentrate.
Daca doriti sa acelerati sanatatea asigurativa ca aveti indeajuns vitamin D3 in special iarna daca nu stati la soare luati cate 5000-10000 de UI zilnic si daca nu mancati legume luati suplimente de magneziu (citrate de magenziu 200-300 mg zilnic).
Uleiul de peste este un alt supliment foarte importatnt pentru o sa sanatate puternica. O lingra pe zi face minuni in timp.
Sanatate si intelepciune.
Desteapatate Romane din somnul cel de moarte.
incearca alimentatia vegana.
cauta pe youtube michael greger si nutritionfacts, au varianta romaneasca, calin marginean
o sa vezi rezultate si rapide si imbunatatire completa a intregului organism
cauta pe youtube michael greger si nutritionfacts, au varianta romaneasca, calin marginean
o sa vezi rezultate si rapide si imbunatatire completa a intregului organism
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vreau sa slabesc...
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 1vreau sa slabesc in zona burtii si a soldurilor si putin la maini si picioare
- 5Cum sa slabesc?
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
- 3vreau sa slabesc
- 2Slabire pe perioada adolescentei
- 2Vreau sa scad in greutate
- 4vreau sa slabesc sa fiu sanatoasa
- 5Buna seara! as dorii si eu sa slabesc organismul imi cere sa mananc intruna
- 13165 cm 78kg - trebuie sa slabesc 20 kg
- 38Sanatate, greutate normala, fara boli cronice: Postul Intermitent
- 5Cum sa slabesc?Ajutor.
- 1Mi-as dori sa slabesc.Ce sa mananc si ce sa nu?
- 1Nu știu cum sa slăbesc mai ușor și eficient.Ajutati-ma va rog.
- 1Cum să slăbesc?Nutriționist ?Îmi puteți da aici o dieta simpla??
- 1Concurs de slabit ( pana la Craciun)
- 3Ce fructe și legume ajuta la slăbit intens?
Mai multe informații despre: vreau sa slabesc
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: