vreau sa slabesc

23-07-2013
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
am 1.71 inaltime si 63 de kg, imi doresc foarte mult sa slabesc 8 kg, adica sa ajung la 55, insa sunt destul de pofticioasa si asimilez repede, de cateva zile m-am apucat sa fac sport, ce sfaturi imi dati pentru a 'pacali' poftele, am incercat sa beau 2 pahare de apa inainte de masa dar nu prea functioneaza, imi doresc aceste 8 kg sa le dau jpos in 6 saptamani
1 comentarii
0
30-07-2013, ora 18:27
Psiholog Camelia Ioanas
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Camelia Ioanas
Draga Livia, te sfatuiesc sa te uiti bine in oglinda si sa te intrebi cu cine exact vrei sa semeni? Tu ai 1.71 si 63 de kilograme, probabil greutatea ideala ar fi cea de 61, prin urmare nici gind sa fie nevoie sa dai jos 8 kilograme. Vrei sa fii foarte foarte slaba? Poate ar fi mai bine sa te intrebi pe cine vrei sa imiti, ca cine vrei sa arati si cum ar trebui sa faci sa te simti bine in pielea ta. Oricum, corpul tau este foarte inteligent, spui ca esti pofticioasa, prin urmare asculta semnalele corpului si hraneste-te corespunzator. Desigur, iti recomand sa maninci sanatos, infometarea nu este o metoda prea sanatoasa. Iti doresc success in definirea unei imagini de sine si poate un psiholog te poate ajuta in demersul acesta. Toate cele bune. Camelia Ioanas
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.