Cum sa slabesc?

24-08-2012
anonim345
Nu este medic/terapeut
anonim345
Buna ziua, as vrea sa stiu cum as putea slabi cat mai repede vreo 5-7 kg. Am 1, 69 m inaltime si 65 de kg..am tot incercat sa slabesc..dar am avut o perioada in care a trebuit sa invat..si nu prea mi-am permis sa mananc numai salata. Nu stiu ce dieta sa folosesc.. toate contin iaurt..eu nu mananc deloc lactate..iar legumele de genul dovlecel, sfecla, spanac...nu prea le-as folosi..
5 comentarii
0
24-08-2012, ora 11:27
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Dieta si sport 60 min 3, 4 ori pe saptamana.
0
24-08-2012, ora 15:05
luciani2
Nu este medic/terapeut
luciani2
mi se pare rezonabila, repede si fara sa iti supui organismul la cine stie ce lipsuri care pot avea repercursiuni:

http://desprepareriimpresii.blogspot.ro/2012/08/sfaturi-pentru-slabit-sanatos.html
0
24-08-2012, ora 15:13
anonim345
Nu este medic/terapeut
anonim345
Ce dieta? toate contin..IAURT..nu pot sa mananc asa ceva...
0
25-08-2012, ora 17:44
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Eu cred ca secretul este sportul, iar alimentatia trebuie sa fie echilibrata. Din cate vad tu nici nu ai prb cu greutatea, ba chiar as zice ca esti ok. Dar daca vrei sa slabesti eu cred ca un abonament la sala te ar ajuta f mult, dar bineinteles facut miscare serios (aerobic si fitness), 1-2h de 3 ori pe sapt la inceput apoi poti face si mai frecvent. Eu asa cred ca e cel mai bine.
0
26-08-2012, ora 17:57
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Te sfatuiesc sa renunti la paine alba si sa consumi fibropan ori paine neagra ori de secara o felie maxim doua la micul dejun doar, sa renunti la bauturi carbogazoase si orice fel de dulciuri, sa mananci carnea numai facuta la cuptor ori fiarta, zilnic sa mananci ciorba ori supa, sa bei cat mai multe lichide sub forma de ceai neindulcit ori apa. De asemenea cafeaua sa fie neindulcita. Elimini zaharul complet din alimentatie.
Branzeturile sunt acceptate insa nu cele care au continut mare de grasimi precum cascavalul, branza camembert, etc.
Sa mananci zilnic doua boluri de legume si unul de fructe, fructele se consuma cu doua ore inainte ori cu doua ore dupa masa, niciodata sub forma de desert.
Foarte important este sa ai 3 mese principale de preferat la aceleasi ore zilnic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.