Nu știu cum sa slăbesc mai ușor și eficient.Ajutati-ma va rog.

30-11-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Buna ziua.Mă puteți ajuta?Am 120 kg și vreau neapărat să mai slăbesc dar eu și urmez și un tratament medicamentos psihiatric care favorizează îngrășarea, am anxietate si nu pot ieși în parc sa alerg sau pe faleza fiindcă mi-e rușine și îmi crește anxietatea sociala..singura soluție evsa slăbesc prin dieta dar nu știu cum într-un mod mai ușor și eficient, fara pastile, ce dieta sa țin sau ce fel de sport sa fac in casa?Mă gândeam la abdomene.
Am mai pus o întrebare în trecut și nu m-am lămurit.Cum pot slabi și eu 20 kg macar in vreo 5 luni?Cum fac sa fie mai ușor?
Nu știu nimic despre nutritie și astea.Off.
1 comentarii
0
07-01-2020, ora 02:13
Getata
Nu este medic/terapeut
Getata
Buna seara ! Ca sa slăbiți trebuie sa mâncați sănătos ! Mâncați 3 mese pe zi la ore fixe și 2 gustări ! Ca sa va fie ușor de dimineața împărțiți farfuria in 2 și jumătate împleti cu proteine iar cealaltă cu Carbo, la prânz împărțiți farfuria ij 2 iar una din jumătăți iar in 2.in prima jumătate puneți legume iar cealaltă jumtate umplerti in mod egal cu Carbo și proteina ! Seara mâncați o salata. Ca și gustare mixați între un m-aș sau o grefa. In cazul in care nu știți Carbo reprezintă : ovăz, orez, chinoa, fasole, linte..Proteina:carne, ou..! Și ca Exerciții încercați Săritul corzii sau orice va solicita mult, abdomenele sunt bune la definire ! Ca sa slăbești e nevoie de cardio. succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.