Nu știu cum sa slăbesc mai ușor și eficient.Ajutati-ma va rog.
Buna ziua.Mă puteți ajuta?Am 120 kg și vreau neapărat să mai slăbesc dar eu și urmez și un tratament medicamentos psihiatric care favorizează îngrășarea, am anxietate si nu pot ieși în parc sa alerg sau pe faleza fiindcă mi-e rușine și îmi crește anxietatea sociala..singura soluție evsa slăbesc prin dieta dar nu știu cum într-un mod mai ușor și eficient, fara pastile, ce dieta sa țin sau ce fel de sport sa fac in casa?Mă gândeam la abdomene.
Am mai pus o întrebare în trecut și nu m-am lămurit.Cum pot slabi și eu 20 kg macar in vreo 5 luni?Cum fac sa fie mai ușor?
Nu știu nimic despre nutritie și astea.Off.
Am mai pus o întrebare în trecut și nu m-am lămurit.Cum pot slabi și eu 20 kg macar in vreo 5 luni?Cum fac sa fie mai ușor?
Nu știu nimic despre nutritie și astea.Off.
1 comentarii
Buna seara ! Ca sa slăbiți trebuie sa mâncați sănătos ! Mâncați 3 mese pe zi la ore fixe și 2 gustări ! Ca sa va fie ușor de dimineața împărțiți farfuria in 2 și jumătate împleti cu proteine iar cealaltă cu Carbo, la prânz împărțiți farfuria ij 2 iar una din jumătăți iar in 2.in prima jumătate puneți legume iar cealaltă jumtate umplerti in mod egal cu Carbo și proteina ! Seara mâncați o salata. Ca și gustare mixați între un m-aș sau o grefa. In cazul in care nu știți Carbo reprezintă : ovăz, orez, chinoa, fasole, linte..Proteina:carne, ou..! Și ca Exerciții încercați Săritul corzii sau orice va solicita mult, abdomenele sunt bune la definire ! Ca sa slăbești e nevoie de cardio. succes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vreau sa slabesc...
- 6As putea slabii 15 kg cu aceasta dieta?
- 43Pastile de slabit - ce recomandati?
- 1vreau sa slabesc in zona burtii si a soldurilor si putin la maini si picioare
- 5Cum sa slabesc?
- 0Endomorf, vreau sa slabesc!
- 3vreau sa slabesc
- 2Slabire pe perioada adolescentei
- 518 Ani 150 kg dieta drastică
- 13165 cm 78kg - trebuie sa slabesc 20 kg
- 2Sfat sincer pentru slăbit
- 38Sanatate, greutate normala, fara boli cronice: Postul Intermitent
- 5Cum sa slabesc?Ajutor.
- 2Cum scap de pofta de mâncare?
- 3Am 31 de ani si ma chinui de ceva timp sa slăbesc vreo 7-8 kg
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg