Mâncat excesiv
Bună ziua! Am o problemă cu care mă confrunt și am foarte mare nevoie de sfatul dumneavoastra. Am 23 de ani si mereu am avut câteva kilograme în plus, când eram mică eram un copil foarte pofticios, în adolescență la fel, si desi eram mai plinuță decat fetele de varsta mea, nu aș putea spune că arătam rău sau că ieșeam în evidență în sensul negativ. Dar cu timpul, lucrurile au luat amploare și dintr-o persoana pofticioasa m-am transformat într-o persoana a cărei viata se învârte pur si simplu în jurul mâncării. Am luat enoorm în greutate, îmi este foarte greu, nu arat si nu ma simt deloc bine, dar cu toate acestea nu ma pot opri. Mă gândesc mereu la mâncare, cea mai mare preocupare a mea e să fac cumpărături alimentare si sa gătesc cat mai bine, și în ciuda faptului că, să slăbesc e cea mai mare dorință a mea la momentul actual, nu am pur si simplu puterea sa fac ceva în sensul ăsta. Din păcate, momentan sunt într-o relatie în care sinceră sa fiu nu sunt tocmai fericita, totul a devenit doar rutină si obișnuită, și simt că tot refugiul meu e în mâncare, mâncarea îmi dă o stare oarecum de comfort...Stiu ca e total greșit dar pur si simplu nu stiu cum sa fac sa depășesc acest obstacol, as vrea sa fac ceva cât mai repede pentru că, kg în plus îmi afectează atât aspectul cât și sănătatea. Am nevoie de un sfat din partea dvs ! Va multumesc!
1 comentarii
slabitul prsupune sa adopti un stil de viata sanatos, pe termen lung. incearca sa faci pasi mici de reducere a mancarii. iar in timp sa reduci putin cate putin, de la o luna la alta.
ce sa nu incerci, e sa slabesti mult dintr-o data. rezultatele nu vor fi pe termen lung.
daca incerci sa reduci drastic din mancare, cel mai probabil nu o sa poti sa tii dieta redusa pe termen lung
adauga, pe lanaga reducerea alimentatiei, si sport. de asemenea nici acesta nu trebuie facut intensiv, ci cateva minute pe saptaman. preferabil cardio dar si rezistenta (greutati).
ce sa nu incerci, e sa slabesti mult dintr-o data. rezultatele nu vor fi pe termen lung.
daca incerci sa reduci drastic din mancare, cel mai probabil nu o sa poti sa tii dieta redusa pe termen lung
adauga, pe lanaga reducerea alimentatiei, si sport. de asemenea nici acesta nu trebuie facut intensiv, ci cateva minute pe saptaman. preferabil cardio dar si rezistenta (greutati).
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Vreau sa slabesc...
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 2Am 16 ani si vreau sa slabesc
- 5Chiar poți slăbi cu ajutorul produselor pe bază de cafea verde?
- 2Probleme cu slabitul, obsesie pentru alimente.
- 2Cum scap de pofta de mâncare?
- 2Dieta. Am 56 ani si 78 kg. As dori sa slabesc macar 8 kg.
- 1Nu știu cum sa slăbesc mai ușor și eficient.Ajutati-ma va rog.
- 5Nu pot sa slabesc
- 3Grup de suport pentru cei ce trebuie sa dea jos peste 40 de kg
- 15Diete si mentinere
- 1Minus 35 kg si insarcinata
- 2SOS vreau sa slabesc
- 16Trauma umilintei de care nu scap
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 2Apetit foarte crescut, constipatie, gastrita
Mai multe informații despre: pofta de mancare exagerata excesul alimentar vreau sa slabesc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: