diane 35 si androcur ingrasa?
buna ziua.Stiu ca aceasta intrebare s-a discutat f mult iar parerrile sunt impartite.dar eu totusi intreb, diane 35 ingrasa? daca parerile sunt impartite ma gandesc ca depinde cum reactioneaza fiecare organism la ele, nu?
si daca da, ingrasa prin faptul k fac pofta de mancare sau datorita cobncentratiei de hormoni?despre androcur.e prima oara cand am auzit de el si prima oara cand o sa-l folosesc.
multumesc mult si...sanatate multa!!!
si daca da, ingrasa prin faptul k fac pofta de mancare sau datorita cobncentratiei de hormoni?despre androcur.e prima oara cand am auzit de el si prima oara cand o sa-l folosesc.
multumesc mult si...sanatate multa!!!
6 comentarii
Este posibil ca anticoncepţionalele, mai ales cele cu doză mai mare de estrogen (ca Diane) să producă îngrăşare. Mecanismul este complicat. Creşte anabolismul (nu numai pofta de mâncare, dar şi rata cu care "se fac provizii") şi scad catabolismul (rata cu care se consumă proviziile). Pe lângă îngrăşarea "adevărată", mai apare un fenomen de reţinere de apă şi sare, care poate duce la creşterea greutăţii.
Totuşi, îngrăşarea nu apare la toate persoanele, ci numai la unele (o minoritate), pe câtă vreme reţinerea de apă şi sare apare cam la toate femeile.
Şi Androcur poate da creştere în greutate. Acesta este un "antihormon" cu efecte asupra întregului organism, este extrem de recomandabil să-l folosiţi cu avizul medicului dv de familie.
Totuşi, îngrăşarea nu apare la toate persoanele, ci numai la unele (o minoritate), pe câtă vreme reţinerea de apă şi sare apare cam la toate femeile.
Şi Androcur poate da creştere în greutate. Acesta este un "antihormon" cu efecte asupra întregului organism, este extrem de recomandabil să-l folosiţi cu avizul medicului dv de familie.
dr4aga miha eu am laut diane 8 luni si nu m-am ingrasat deloc chiar am aratat bine, sanii doar m-au durut ceva luni din cauza retentiei de apa, dar in rest nu m-am ingrasat nici macar cu popfta de mancare mare care o am(nu din cauza pastilelor)poate la tine nu reactioneaza la fel, dar merita sa incerci, pt ce le iei?hirsutism sau acnee?daca le iei pt acnee ca si mine sa stii ca sunt f bune.
Acest tratament o sa il iau in urma unui control endocrinologic. Am o dereglare hormonala iar doamna doctor mi-a dat acest tratament.
Stiam ca in general anticonceptionalele ingrasa. Dupa rasp pe care mi le-ati dat observ ca intr-adeva depinde de cum reactioneaza organismul la ele. Sper sa nu ma ingras!!!!
Va multumesc f mult ca mi-ati raspuns!
Va doresc sanatate multa!!!
Stiam ca in general anticonceptionalele ingrasa. Dupa rasp pe care mi le-ati dat observ ca intr-adeva depinde de cum reactioneaza organismul la ele. Sper sa nu ma ingras!!!!
Va multumesc f mult ca mi-ati raspuns!
Va doresc sanatate multa!!!
buna ziua.acum un an miam facut analizele si endocrinologul mia recomandat flutamid si androcur dar mama mea nu era de acord cu anticonceptionalele si am luam utrogestan.de curand miam inceput viata sexuala si asi vrea sa iau anticonceptionale.dar acestea 2 sunt cam scumpe.mentionez ca am 17 ani si nu am milioane sa dau pe anticonceptionale si sa imi platesc de una singura vizitele la medic.si inca ceva...am de vreo 2 ani par pe spate jos.a mai cazut dar tot este inestetic.va rog sa imi recomandati ceva.
Ciao. Sper sa ma poata aj si pe mine cineva cu un sfat...mi s-au depistat chisturi la ovare si mi-au fost recomandate de catre dr.ginecolog anticonceptionalele Diane 35...mi-e cam frica sa le iau, nu vreau sa ma ingras si nici nu vreau sa am acea senzatie de "nu ma simt bn in pielea mea", mentionez ca am 22 de ani si am tendinta de ingrasare, daca nu imi controlez alimentatia ma ingras f.usor:(. Am mai luat acum 4 ani la recomandarea endocrinologului pt pilozitati si sebum Yasmin, care mi-au creat o stare de depresie groaznica si dupa care mi s-au umflat sanii:(( Imi puteti da va rog un sfat..Multumesc!
Buna ziua ! Am Început prima cutie de diane 35 însă am luat prima pilula in A4-a si de sângerare, sunt in pauza de 7 zile mai exact a -4a zi inca nu a apărut, am dureri de burta ca si cand ar trebuii sa vina, sunt motive sa ma îngrijorez ? Le am luat corect am avut contact sexual după câteva zile de la prima pastila si in rest timp de aproape o luna nu am avut contact sexual...Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11diane 35
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 2folosesc Diane35 la recomandarea medicului
- 3contraceptie si tratament acnee
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 3Anticonceptionalele duc la infertilitate?
- 7Diane 35 si spotting
- 0analize hormonale
- 3Diane 35 dupa intrerupere de sarcina
- 4Am nevoie de un sfat urgent diane -35
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 1Diane 35-ceva imi este neclar
- 4Diane 35... pofta de mancare
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 0Analize hormonale
- 0Anticonceptionalele si fumatul.
- 0Tratament acnee Yasmin+Verospiron(50mg)
- 2Epilepsie sau nu??
- 0Analize hormonale
Mai multe informații despre: Hormonii diane 35 efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: