Diane 35 si spotting
Buna..am si eu o mare nelamurire tongue..de o luna de zile iau Diane 35 (mai am de luat 4 pastilute)...este prima data cand iau ceva de genul asta...am fost la medic si mi-a prescris sa iau astea pt ca am ovarele inflamate, ovarul drept foarte marit si ceva chisturi...mi-a recomandat 3 luni, dupa care sunt asteptata la ecografie.Bun..ceea ce vreau eu sa stiu este daca cu aceste pastile sunt protejata "antibebe"...am tot citit pe diferite forumuri fel si fel de lucruri despre aceste Diane si sunt foate speriata desi medicul mi-a zis ca daca sunt luate corect, totul e bine!.eram la a 9-a pastiluta cand am avut contact sexual cu iubitul meu si a ejaculat in mine...imi este foarte frica..Vreau sa stiu daca luand aceste pastile pot ramane insarcinata...am uitat sa specific si ca dupa ce mi-a trecut menstruatia, am ramas cu niste scurgeri maronii, care din cate am inteles se numeste "spotting" si ca este ceva normal in primele luni de pastilute.Astept un raspuns...va rog!
7 comentarii
1. Da, sunteti sub protectie.
2. Da, se numesc spotting si e o reactie adversa atat de frecventa incat se considera normal.
2. Da, se numesc spotting si e o reactie adversa atat de frecventa incat se considera normal.
Va multumesc pt raspuns :)..acum sunt mult mai calma...
Buna ziua...am revenit cu o intrebare :P...Sunt in pauza de 7 zile, de fapt, maine incep folia 2 de pastilutze :)..Vreau sa stiu...dupa cate pastilutze sunt protejata cand incep o folie dupa pauza de 7 zile?...Va multumesc!
Buna!
Esti proteja si in pauza de 7 Zile. Esti protejata mereu. Si cand e pauza de 7 zile si cand le incepi.
Ciao!
Esti proteja si in pauza de 7 Zile. Esti protejata mereu. Si cand e pauza de 7 zile si cand le incepi.
Ciao!
Buna din nou.., dupa cum ziceam, am urmat un tratament cu Diane 35 timp de 3 luni...mai am cateva pastilute si termin.dupa ce termin tratamentul, as vrea sa continui sa iau "antibebe", insa nu tot Diane.as vrea sa iau Yasmine sau ceva mai mic in concentratie...este vreo problema daca le schimb?..trebuie sa fac vreo pauza inainte sa schimb tipul de pastile?.si daca iau cum ziceam ceva mai mic in concentratie.mai am siguranta ca si cu Diane??.Multumesc
daca am luat diane35 timp de 2 saptamani, si le-am intrerupt pentru ca mancam mult, acum se poate intampla??iar acum ma doare burta si mi-a venit iarasi, desi imi venise la inceputul lunii.ce ar trebui sa fac?ajutati-ma, va rog???
Buna ziua,
In urma analizelor hormonale a rezultat ca am nivelul testosteronului marit si medicul endocrinolog mi-a recomandat sa iau Diane 35 permanent, sa le intrerup numai daca voi dori sa raman insarcinata. Ce efecte adeverse pot aparea de la faptul ca as lua Diane timp de mai multi ani fara pauza? - adica in urmatorii 2-3 ani nu planific sa raman gravida.
Mentionez ca am mai luat Diane 35 la recomandarea mai multor medici (ginecologi si endocrinologi) - timp de 4 ani si ma simt foarte bine cu ele, dar in fiecare an faceam o pauza de cel putin o luna - anul trecut si acest an am facut pauze de 3 luni dar medicul endocrinolog mi-a spus ca am procedat gresit ca nu trebuia sa fac nicio pauza.
Va multumesc aniticipat
In urma analizelor hormonale a rezultat ca am nivelul testosteronului marit si medicul endocrinolog mi-a recomandat sa iau Diane 35 permanent, sa le intrerup numai daca voi dori sa raman insarcinata. Ce efecte adeverse pot aparea de la faptul ca as lua Diane timp de mai multi ani fara pauza? - adica in urmatorii 2-3 ani nu planific sa raman gravida.
Mentionez ca am mai luat Diane 35 la recomandarea mai multor medici (ginecologi si endocrinologi) - timp de 4 ani si ma simt foarte bine cu ele, dar in fiecare an faceam o pauza de cel putin o luna - anul trecut si acest an am facut pauze de 3 luni dar medicul endocrinolog mi-a spus ca am procedat gresit ca nu trebuia sa fac nicio pauza.
Va multumesc aniticipat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6si totusi...nu mi-a venit menstruatia...de ce?????
- 17Mercilon
- 3anticonceptionale... de unde? de care?
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 4Hepatita A si anticonceptionalele
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 13contact sexual neprotejat?
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 6menstruatie sau spotting?
- 10prima data anticonceptionale
- 10cum iau anticonceptionalele
- 3ca 125
- 5nelamurire administrarea contraceptivelor
- 5chist adenom de ovar
- 6se poate ca sa intrerup blisterul dupa ce am luat a 14-a pastila?
- 6ce fel de ciclu?
- 2Contraceptive Logest
- 1Pastila luata cu intarziere!
- 0Suspect endometrioza
- 0Folosesc contraceptive Yaz
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Administrarea contraceptivelor diane 35 sangerarile intermenstruale (spotting)
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: