Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?

11-08-2017
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
Buna ziua.am început sa iau anticoncepționale de la începutul luni Karisa, iar de o săptămâna au început sa ma doară sâni, sa am dureri de spate si mai grav este ca a început sa imi apara tot felul de bubițe pe fata care pana acum eu nu am avut asa ceva si ce este mai grav ca se extind de la o zi la alta.acum ma întreb este posibil sa fie la pastile ? Si daca întrerup pastilele de astazi cu toate ca nu am terminat toata folia ce se poate întâmpla ? Multumesc
2 comentarii
1
11-08-2017, ora 14:26
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Reactiile pot sa fie date de contraceptive dar nu trebuie sa opriti folia mai repede de 18 pastille ca sa nu va dereglati menstruatiile. Incepeti apoi dupa 7 zile un alt contraceptiv oral (mergeti si dicutati cu cine v-a recomandat initial Karisa).
0
11-08-2017, ora 14:47
Lavinialavi
Nu este medic/terapeut
Lavinialavi
Am citit pe prospect si am văzut ca pastilele conțin progesteron iar acesta provoacă acnee sau tot felul de bubițe.este recomandat a se folosi pastile care nu conțin progesteron ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: