reactii adverse la anticonceptionale?
![25bruneta](/arata_img.php?img=cont_162287.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri despre a.c.
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Compatibilitate intre anticonceptional si medicamentul timonil retard
- 3anticonceptionalele lofeminal
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 3am nevoie urgent de niste sfaturi: anticonceptionale
- 2Intrebare: anticonceptioanele scad efectul tratamentului pentru acnee?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 6Yasmine pentru ovare polichistice ingrasa??
- 2cu ce pot inlocui anticonceptionalele jeanine?
- 2Anticonceptionalele si durerile premenstruale.Va rog un raspuns
- 4Contraceptivele Jeanine nu se mai gasesc pe piata, ce sa iau?
- 1Prima menstruatie dupa anticonceptionale
- 3as dori sa iau anticonceptionale pt a ma ingrasa
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 1Anticonceptionalele
- 0Marvelon 21 - efect advers?
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 0Anticonceptionale pt acnee!!!
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: