reactii adverse la anticonceptionale?
Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri despre a.c.
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2daca folosesc anticonceptionale cresc sanii?
- 3exista pilule care nu ingrasa?
- 2Cat de eficinte sunt anticonceptionalele tip mercilon luate in locul postinorului?
- 2la analizele de sange se poate depista ca iau anticonceptionale?
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 4va rog sa ma ajutati
- 3Anticonceptionale din a 9-a zi de ciclu?
- 1Reactii adverse anticonceptionale Karissa?
- 6E problama daca incep sa iau pilulele contraceptive din a 2a zi a menstruatiei?
- 5dienille sa le iau in continuare sau sa renunt?
- 4Femeile ce au nodul la san, pot lua anticonceptionale pilule?
- 3anticonceptionale Yaz?
- 2Tratamentul impotriva Candidei infuenteaza efectul anticonceptionalelor Karissa?
- 2Polygynax interactioneaza cu anticonceptionalele Karissa?
- 0Anticonceptionale - efecte asupra hormonilor
- 0Le-am administrat corect?
- 2Epilepsie sau nu??
- 0Logest cu Extraveral
- 2Anticoncepționalele si varicele
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: