reactii adverse la anticonceptionale?
Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri despre a.c.
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
Eu iau de cativa ani buni a.c.(am luat mai multe feluri) si in afara de dureri de cap totul a fost ok.
De 6 luni am facut o pauza ca nu mai facusem de mult...ultimele au fost logest si in aceasta pauza mi-au iesit niste cosuri dureroase pe frunte, tample si spate!Specific ca am 29 ani si nu am avut niciodata probleme cu acneea! asta e, o sa ma duc sa mi le schimbe, dar o intrebare am, m-am uitat la prospectul mai multor a.c. si nu imi vine sa cred ce am vazut la reactii adverse :O reactii anafilactice si pierderfea partiala sau totala a vederii? chiar se poate intampla asa ceva?va rog frumos sa imi raspunda un medic,
VA multumesc mult!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am 17ani si vreau sa iau anticonceptionale.
- 2despre anticonceptionale plsturi evra
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 3am nevoie urgent de niste sfaturi: anticonceptionale
- 4marvelon 28 - ce reactii adverse are?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 3Schimbarea contraceptivului in timpul alaptarii
- 3ce diminueaza efectul anticonceptioalelor?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 3anticonceptionale ajuta la dezvoltarea sanilor?
- 1Anticonceptionale - dereglari scaun
- 4secretie prea mare... mai ales in timpul sexului
- 3anticonceptionalele pot reduce pilozitatea excesiva?
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 0Ovule contraceptive - anticonceptionale. Help!
- 8Doza dubla de anticonceptionale - efecte
- 1Anticonceptionale Karissa
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 0Diaree in pauza de 7 zile AC
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: