diane 35 interactioneaza cu alcoolul si tigarile

de 8zile iau diane35, mi le-a prescris doctorul dermatolog pt acnee, in primul rand si in al doilea rand pt contraceptie. le-am luat din prima zi a menstruatiei, iar azi este a 9-a zi si tot mai am o sangerare usoara, de ce? tigarile si alcoolul au efecte negative asupra efectului contraceptiv al pilulei? va rog raspundeti-mi k mi-e frica! va multumesc frumos!

În primele 3 luni de la iniţierea tratamentului cu contraceptive orele, este posibil sa apara sângerări neregulate. Aceasta este o reacţie adversă relativ frecventă, dar care se reyolvă de la sine şi nu impune aproape niciodată întreruperea tratamentului.
Nici ţigările, nici alcoolul nu modifică efectul contraceptiv. Ţigările însă pot mări riscul apariţiei unor reacţii adverse, de data asta mult mai serioase, de formare a unor cheaguri. Sub vârsta de 35 de ani, acest risc, chiar cumulat, este totuşi mic în comparaţie cu beneficiile estimate.
Nici ţigările, nici alcoolul nu modifică efectul contraceptiv. Ţigările însă pot mări riscul apariţiei unor reacţii adverse, de data asta mult mai serioase, de formare a unor cheaguri. Sub vârsta de 35 de ani, acest risc, chiar cumulat, este totuşi mic în comparaţie cu beneficiile estimate.

va multumesc mult pentru raspunsul dat, sper sa fie totul bine!

folosesc diane35 de 6-7 luni...prescrise de medic pt acnee si in acelasi timp ca metoda contraceptiva...am o intrebare..administrarea continua (adica fara pauza respectiva de 7 zile)poate intrerupe menstruatia pt luna respectiva?sau sunt doar zvonuri?si dak poate fi intrerupta.luna viitoare pot aparea complicatii?va multumesc!

Da, la administrare continuă menstruaţia nu mai vine, în felul acesta se poate amâna o perioadă (de exemplu, dacă mergeţi la mare). Nu există complucaţii dacă luaţi pilulele continuu cel mult 3 cicluri.

Buna. Am 19 ani si am si eu probleme cu acneea. In urma unui control, medicul ginecolog mi-a prescris diane 35. Am luat din prima zi a menstruatiei, mai am 5 pilule din primul blister. Problema e ca am o sangerare continua, neabundenta. Am inteles ca dupa 3 luni ar cam trebui sa dispara de la sine. Sunt totusi putin ingrijorata. Ar trebui sa merg iar la medic, sa imi dea alte anticonceptionale? Multumesc.

Buna. Am si eu o problema va rog sa ma ajutati. Am 20 de ani si folosesc diane 35. Amu am ajuns la al doilea blister si in a sasea zi, prima saptamana am uitat sa iau. Miam amintit dimineata urmatoare, am luato imediat, dar au trecut 12 ore si cam 40 de minute. In prospect scrie ca daca am avut relati sexuale in saptamana dinainte sa uit drajeul, exista posibilitatea sa fiu insarcinata. Va rog sa ma ajutati, urgent. Va multumesc din suflet

este posibil...sunt sanse mici, insa ele exista..fa un test dimineata la prima urina

buna am nevoie urgent de ajutor am chisturi ovariene si ciclu neregulat ginecologul mi a prescris diane 35 azi am terminat prima cutie 21 drajeuri problema este k dorctorul nu mi a spus cum se iau si eu le am luat cum am ajuns acasa acum cateva zile am citit pe prospect k se iau din prima zi de ciclu iar eu le le luasem pe 2 iunie iar pe data de 16 trebuia sa mi vina ciclul nu imi venea regulat nici acum pe data de 23 nu mi a venit pe prospect mai scrie k se face o pauza de 7 zile dupa fiecare cutie si in aceste 7 zile ai o sangerare problema este k eu nu LE AM INCEPUT CUM TREBUIA CE SA FAC si inca o problema imediat dupa ce le am luat doctorul mi a dat ovule clotrimazol si niste pliculete sa mi fac spalaturi cu irigatorul acestea datorita candidozei am o nelamurire spalaturile vaginale mi le facem in fiecare seara iar intr o seara am ramas la prietenul meu si am facut dragsote dupa cateva minute 10 15 minute mi am facut si si spalaturile vaginale dupa care ovulul e posibil sa raman insarcinata dak m am spalat cu irigatorul dupa ce am intrtinut relatii sexuale npreotejate EU MA BAZAM PE FAPTUL K LUAM DIANE 35 dar am citit k dupa ce iei timp de o luna diane35 poti face dragoste neprotejat AM NEVOIE DE UN SFAT pls

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2diane 35
- 2alcoolul diminua efectul anticonceptionalelor?
- 4Am terminat tratamentul cu Diane 35
- 3ciclu dereglat !
- 2folosesc Diane35 la recomandarea medicului
- 4yasmine si fumatul
- 2intrebare diane 35
- 6Nu am chef de sex!
- 3diane 35, operatie de deviatie de sept
- 3contraceptie si tratament acnee
- 6de curand m-am speriat f tare de o tromboflebita deoarece fumez si iau anticonceptionale
- 13contact sexual neprotejat?
- 10Diane 35 pt reglarea menstrei si durere
- 4diane 35... luate gresit?
- 2anticonceptionale si alcoolul
- 3Contraceptie
- 0Diane 35 interzis ca anticonceptional in Franta
Mai multe informații despre: diane 35 anticonceptionalele si alcoolul anticonceptionalele si fumatul