Probleme hormonale?

AM 23 de ani, fata si am fost plecata in Austria 3 luni. M-am ingrasat cam 5 kg in aceste luni iar cand am ajuns acasa am facut tot posibilul sa dau jos. Mentionez ca am mancat in Austria mancare foarte sarata si mult fast-food si putina apa. Cand am ajuns acasa am fost practic umflata si la fata si la corp din cauza retinei mari de apa/. A trecut o luna jumatate de cand m-am intors iar in urma dietei si masajelor anticelulitice facute respectiv electrostimulare si am reusit sa ma dezumflu insa am slabit f putin, cam 1 kg jumatate.
Dieta consta in 3l apa/zi fructe legume, macare gatita insa fara carne de porc si fara grasimi, fara dulciuri si paine.
Prea mult sport nu pot face din cauza discopatiei lombare insa am reusit cam de 2 ori/saptamana sa fac jogging.
Trebuie sa mentionez ca niciodata n-am avut atatea kg in plus(6kg) si de obicei slabesc extraordinar de repede. Inca ceva de mentionat este faptul ca in urma cu 2 luni de la plecarea in Austria am luat pt prima oara anticonceptionale(Yasmin) timp de 2 luni dupa care am renuntat la ele. In momentul de fata nu mai iau.
Puteti sa imi dati cateva sfaturi? sau recomandari :?fiindca as face o vizita unui nutritionist?
Dieta consta in 3l apa/zi fructe legume, macare gatita insa fara carne de porc si fara grasimi, fara dulciuri si paine.
Prea mult sport nu pot face din cauza discopatiei lombare insa am reusit cam de 2 ori/saptamana sa fac jogging.
Trebuie sa mentionez ca niciodata n-am avut atatea kg in plus(6kg) si de obicei slabesc extraordinar de repede. Inca ceva de mentionat este faptul ca in urma cu 2 luni de la plecarea in Austria am luat pt prima oara anticonceptionale(Yasmin) timp de 2 luni dupa care am renuntat la ele. In momentul de fata nu mai iau.
Puteti sa imi dati cateva sfaturi? sau recomandari :?fiindca as face o vizita unui nutritionist?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am slabit foarte mult
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 2vreau sa slabesc cat mai repede si cat mai eficient
- 2Doresc sa slabesc sanatos...
- 2vreau sa slabesc.
- 3probleme cu menstruatia... nu a mai venit de 2 luni
- 2cum sa scap de 5 kg
- 4teste hormonale si spermograma.. ce alte analize trebuie sa mai facem?
- 48super slim chinezesc si slabirea
- 6atac de panica, neliniste, insomnie, slabire
- 14Ajutorrr!!!!! cum sa slabesc in cat mai scurt timp?
- 10Leusteanul : inamicul grasimii ???
- 8Cafeaua pt.slabit "Cafe Form"
- 60Operatii de slabit
- 1cum slabesti cand ai probleme cu stomacul
- 5as vrea sa slabesc 10-15 kg
- 0scadere in greutate
- 11Am reusit sa slabesc sanatos si fara efort mare... (30kg)
- 0Nutritionist bun Bucuresti (de slabit 80+ kg)
- 1Dieta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Nanismul de tip hipofizar
- Tireotoxicoza
- Boala Basedow-Graves-Parry
- Gușa multinodulară toxică
- Hormoni
- Pasi catre o greutate ideala
- Factorii care influenteaza greutatea
- Strategii pentru atingerea greutatii ideale
- Raportul talie-solduri
- Pastilele de slăbit