Mercilon - efecte

20-06-2007
Anutzika
Nu este medic/terapeut
Anutzika
Buna Ziua, as dori sa stiu de cand incepe sa isi faca efectul anticonceptionalul mercilon? Am in ceput sa il iau acum 8 zile, il iau in fiecare zi seara, cateodata in timpul zilei mai am si diaree dar nu ingrijoratoare, asta inseamna ca nu isi face efectul? Si, dupa 8 zile de pastile, sunt protejata sau trebuie sa iau un anumit timp pana sa ma protejeze?
4 comentarii
0
20-06-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Sunteţi deja protejată. Diaree înseamnă scaun neformat deloc (apos), şi nu scaun mai moale. Dacă aveţi diaree "adevărată", atunci e o problemă. Dacă nu aveţi acum, dar veţi avea în viitor, trebuie să aplicaţi "regula de 7 zile", adică să vă protejaţi printr-o metodă suplimentară până la terminarea perioadei diareice şi încă 7 zile după aceea.
0
21-06-2007, ora 00:00
Anutzika
Nu este medic/terapeut
Anutzika
Va multumesc, aveti dreptate era doar un scaun putin mai moale...poate si din cauza alimentatiei mele. Va multumesc pentru raspunsul atat de prompt mai ales ca nu stiam daca sunt sau nu protejata, eu auzisem ca trebuie sa iau cel putin doua saptamani mercilon pana sa fiu protejata.
Va multumesc inca o data
0
07-11-2007, ora 00:00
denisuk
Nu este medic/terapeut
denisuk
Buna!As dori sa stiu ce efecte poate sa aibe mercilonul, daca am inceput urmatoarea folie dupa o pauza de 8 zile, ci nu 7:(.adik am inceput sa iau ur, atoarea tableta in a 9 a zi, nu sunt foarte sigura ca am respecatat aceasta puaza de 7 zile nici luna trecuta, in rest le-am luat ok, respectand aceasi ora si zilele, dar am o problema cu data inceperii noii folii.Ma puteti ajuta, va rog cu un raspuns?Poate sa intervina o dereglare hormonala sau alte efecte?

multumesc
0
05-06-2010, ora 21:03
daniela aneta
Nu este medic/terapeut
daniela aneta
BUna ziua va rog sa ma ajutati cu un sfata am am luat mercilon am asteptat sa-mi vine si mi-a venit pe 17 mai am luat pastilele si ma tinut 2 zile apoi iar mia venit in acesi luna pe 25 si imi curge pana in ziua de ai 05.06.2010. ce poate fo de la ce de la mercilon poate fi o dereglare hormonala ce sa fac sa renunt la ele?va rog frumossa-mi raspundeti nu ma doare nimic doar cateodata burta ca niste crampe dar imi trec repede.?eu magadesc ca poate fi de la el ca nu am patit niciodata asa pana acuma? va multumesc frumos si varog sa-mi raspundeti cat mai repede.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: