Diane 35 dupa intrerupere de sarcina
La 7 zile dupa intreruperea de sarcina am inceput o folie de Diane35. Au trecut 2 sapt de la avort si am fost la control, medicul mi-a zis ca am facut o mare greseala, trebuia sa astept sa vina prima menstruatie si mai ales ca nu trebuia sa iau Diane35 pentru protectie. Mi-a zis ca acum ar fi si mai rau sa le intrerup/schimb, ci sa iau Diane in continuare pt 4 luni si abia atunci le vom schimba. Sunt ingrijorata pentru ca, pe motiv ca nu vrea sa intru in panica si acum si asa raul e facut, nu a vrut sa-mi spuna e consecinte sunt/pot fi. Va rog tare mult sa ma lamuriti cu privire la consecinte (fertilitate, dereglari hormonale) si alte informatii pe care ar trebui sa le cunosc. Multumesc.
3 comentarii
Diane este, in zilele noastre, rareori prescris ca anticonceptional. Din motive atat medicale, cat si comerciale. Cert este ca nu mai este atat de promovat de firma producatoare, in comparatie cu, sa zicem, yasmin. Trebuie spus ca, asa cum exista mode in vestimentatie, exista si in medicamente, iar firmele de medicamente seamana, in aceasta privinta, destul de mult cu casele de moda.
DIane are aceleasi efecte secundare pe termen lung cu alte anticonceptionale. Dintre acestea, cele mai de temut sunt: credterea incidentei unor forme de cancer, accidentele tromboembolice, sterilitatea, cresterea incidentei si gravitatii bolilor inflamatorii pelvine, dismetabolismele.
DIane are aceleasi efecte secundare pe termen lung cu alte anticonceptionale. Dintre acestea, cele mai de temut sunt: credterea incidentei unor forme de cancer, accidentele tromboembolice, sterilitatea, cresterea incidentei si gravitatii bolilor inflamatorii pelvine, dismetabolismele.
Va sunt recunoscatoare pentru raspuns, atat pentru continut cat si pt promptitudine, apreciez ca va faceti timp sa veniti in ajutorul nostru. Inca o nelamurire. Ce efecte are faptul ca nu am asteptat prima menstruatie, ci am inceput administrarea la 7 zile dupa intreruperea de sarcina?
Niciun efect. Anticonceptionalele pot fi incepute oricand, singura consecinta a faptului ca nu sunt incepute odata cu menstruatia este ca, in loc sa asigure protectie din prima zi, asigura dupa 7 zile. Avand in vedere ca, dupa avort, se recomanda oricum o perioada de repaus sexual, acest fapt nu prezinta niciun inconvenient.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intrerupere de sarcina in urma cu 4 ani
- 3diane 35, slabire... pregatire pentru sarcina
- 11diane 35
- 3trebuie sa intrerup sarcina?
- 4Diane 35 impotriva acneei dar in acelasi beau si mult lapte dulce...
- 2intrebare diane 35
- 3O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale
- 9regim alimentar in cazul ovarelor polichistice
- 3contraceptie si tratament acnee
- 11yasmin sau diane?
- 3anticonceptionale dupa intrerupere de sarcina
- 2roaccoutane vs diane 35
- 14Problema la avortul medicamentos - cine a mai patit asa ceva scrieti-mi!!!
- 13contact sexual neprotejat?
- 4diane 35... luate gresit?
- 3rh negativ.. imi doresc inca un copil
- 1Diane 35 sau Melleva 35?
- 1scurgeri in urma intreruperii administrarii cu diane 35
- 8intreruperea de sarcina se poate face doar cu avort sau si cu medicamente
- 0Întrerupe sarcina Urgent
Mai multe informații despre: diane 35 intreruperea sarcinii