Depresie și anxietate
De câteva luni tot ce trăiesc am o senzația că am visat,
Am supartat o intervenție chirurgicală și tot ce sa întâmplat acolo persoane nume, simțeam că știu ce se întâmplă și am cunoscut persoanele în vis, am discutat cu medicul de familie și mi-a dat anxiar fără efect, neurologul mi-a prescris amitriptilina, doctorul de familie zice să nu îl iau că provoacă dependență! Am vise urâte că-mi îngrop copilul în biserică simt că înebunesc ce fac?
Am supartat o intervenție chirurgicală și tot ce sa întâmplat acolo persoane nume, simțeam că știu ce se întâmplă și am cunoscut persoanele în vis, am discutat cu medicul de familie și mi-a dat anxiar fără efect, neurologul mi-a prescris amitriptilina, doctorul de familie zice să nu îl iau că provoacă dependență! Am vise urâte că-mi îngrop copilul în biserică simt că înebunesc ce fac?
7 comentarii
Se cheama depersonalizare, trece cu timpul.Din pacate nu prea exista tratament pt aceasta afectiune.
Mergeti la un control la psihiatru. Numai psihiatrul trebuie sa dea Amitriptilina sau Anxiar sau ce considera el, daca crede de cuviinta.
Albert. nu ai citit bine. nu a zis ca se simte intr-un vis, a zis ca simte ca ce traieste s-a intamplat in vis. e o diferenta. asadar nu este depersonalizare. ai grija ce vorbesti
Nu mă simt într-un vis, am spus că în mintea mea este că tot ce trăiesc am visat !
Amitriptilina este un antidepresiv. Antidepresivele nu dau dependenta. Dar Amitriptilina da sedare puternica si ingrasare. Daca simtiti ca nu faceti fata simptomelor, mergeti la un psihiatru pentru diagnostic si tratament. Nu la neurolog, nici la medicul de familie. Exista alte medicamente mai bune, de ultima generatie cu care v-ati putea ajuta. Incercati si psihoterapie inainte. Poate rezolvati doar cu psihoterapie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Suport pentru depresie anxietate sociala
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 4Anxietate VS depresie.
- 19Anxietate sociala depresie
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 3Anxietate, Depresie sau alte afecțiuni?
- 10Anxietate, atacuri de panica, depresie
- 3Anxietate si depresie severa
- 24Ce as putea lua pentru depresie/anxietate?
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 4Depresie severa situatie disperata!
- 14Depresie si anxietate
- 1Depresie majora.
- 3Depresie și anxietate
- 7Tratament depresie anxioasa cu derealizare
- 1Consiliere psihologica
- 12Remedii pt depresie si anxietate
- 2Anxietate si/sau depresie si ameteala
- 1Cum o mai duceti? Cum va simtiti?
- 12Păreri pro sau contra-quetiapina în depresie și anxietate
Mai multe informații despre: depresie si anxietate