Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
Fiul meu de 18 ani a început acum 5 luni sa dezvolte strai de anxietate, atacuri de panica. Medicul neuro psihiatru ia prescris xanax și zoloft.Sa simțit bine, și a întrerupt tratamentul.După intrerupere a devenit f agitat, manca într una pana i se făcea rau.A reluat tratamentul iar după 3 sapt de tratament a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr una în pat, doarme, nu se alimentează suficient, slăbește. Un sfat va rog frumos.
4 comentarii
Buna seara.
Nu trebuia intrerupt tratamentul. Fiul dv. functiona bine datorita lui.
Acum trebuie sa mergeti la psihiatru sa i-l schimbe si sa nu mai intrerupa.
Nu trebuia intrerupt tratamentul. Fiul dv. functiona bine datorita lui.
Acum trebuie sa mergeti la psihiatru sa i-l schimbe si sa nu mai intrerupa.
Vorbiți cu psihiatrul, iar pe lângă medicație să facă și psihoterapie pentru o rezolvare mai rapidă.
Intai sa fie stabilizat cu trat ca altfel nu o sa aiba nici un chef sa se duca la psiholog.
Trebuie intai sa ii apara motivatia, vointa, energia de la tratament, si apoi restul.
Trebuie intai sa ii apara motivatia, vointa, energia de la tratament, si apoi restul.
Buna ziua!
Tratamentul medicamentos rezolva ppe termen scurt, rezolva efectull dar nu si cauza. Cauuttarea fortei iinteriioare este sollutia, pprivirea adanca in intrrior si marirea stiimei de sine. Hipnnoterappia sau psihoterapia este solutiia. Pot sa ajjjutt fara pppretentiii
Tratamentul medicamentos rezolva ppe termen scurt, rezolva efectull dar nu si cauza. Cauuttarea fortei iinteriioare este sollutia, pprivirea adanca in intrrior si marirea stiimei de sine. Hipnnoterappia sau psihoterapia este solutiia. Pot sa ajjjutt fara pppretentiii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6depresie - recomandare
- 10hipertensiune
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 7nu am contact cu realitatea
- 19Depresie si iar depresie-neuroza depresiva!!!
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 18sindrom anxios depresiv
- 23drepresia sau stresul prelungit poate duce la ameteli?
- 19Perfectionism? Tulburare.Confuzie.Depresie
- 5Tratament contra insomniei
- 16Depresie?
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 36Greutatea si depresia
- 16Nu mai suport!
- 9probleme cu tiroida?
- 2tulburare de memorie
- 5Azi deprimat, miine OK ?
- 13Tratamentul îndelungat cu cinarizina/stugeron -depresie
- 4Depresie, anxietate generalizată
Mai multe informații despre: Depresia depresie depresie si anxietate