Ajutați ma! Fiul meu de 18 ani a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr-una în pat
Fiul meu de 18 ani a început acum 5 luni sa dezvolte strai de anxietate, atacuri de panica. Medicul neuro psihiatru ia prescris xanax și zoloft.Sa simțit bine, și a întrerupt tratamentul.După intrerupere a devenit f agitat, manca într una pana i se făcea rau.A reluat tratamentul iar după 3 sapt de tratament a întrat în stare de depresie, letargic, sta intr una în pat, doarme, nu se alimentează suficient, slăbește. Un sfat va rog frumos.
4 comentarii
Buna seara.
Nu trebuia intrerupt tratamentul. Fiul dv. functiona bine datorita lui.
Acum trebuie sa mergeti la psihiatru sa i-l schimbe si sa nu mai intrerupa.
Nu trebuia intrerupt tratamentul. Fiul dv. functiona bine datorita lui.
Acum trebuie sa mergeti la psihiatru sa i-l schimbe si sa nu mai intrerupa.
Vorbiți cu psihiatrul, iar pe lângă medicație să facă și psihoterapie pentru o rezolvare mai rapidă.
Intai sa fie stabilizat cu trat ca altfel nu o sa aiba nici un chef sa se duca la psiholog.
Trebuie intai sa ii apara motivatia, vointa, energia de la tratament, si apoi restul.
Trebuie intai sa ii apara motivatia, vointa, energia de la tratament, si apoi restul.
Buna ziua!
Tratamentul medicamentos rezolva ppe termen scurt, rezolva efectull dar nu si cauza. Cauuttarea fortei iinteriioare este sollutia, pprivirea adanca in intrrior si marirea stiimei de sine. Hipnnoterappia sau psihoterapia este solutiia. Pot sa ajjjutt fara pppretentiii
Tratamentul medicamentos rezolva ppe termen scurt, rezolva efectull dar nu si cauza. Cauuttarea fortei iinteriioare este sollutia, pprivirea adanca in intrrior si marirea stiimei de sine. Hipnnoterappia sau psihoterapia este solutiia. Pot sa ajjjutt fara pppretentiii
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot suprapune un alt tratament?
- 22Efectele antidepresivelor
- 6ce sa intampla cu mine si ce pot face sa-mi revin?
- 5Bunica mea a fost internata ca nu ii scadea tensiunea sub 18...
- 2Cum ajut pe cineva care are este sub tratament antidepresiv?
- 5Bionergia ca si tratament..
- 5imi va trece starea de depresie daca iau pastile dupa cocaina?
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 6Cum pot scapa de nervii la stomac? va rog frumos ajutati-ma aceasta boala imi macina viata
- 16Nu mai suport!
- 3Sufar de depresie de multi ani
- 4Singur, trist, bolnav
- 24Sunt singur si nu am viata sociala deloc, nu am prieteni, ma simt trist si melancolic
- 17Cum sa scapi de depresie/anxietate?
- 7Depresie si simptome ciudate
- 5Anxietate si depresie de cativa ani
- 9Depresie de aproape un an!
- 1Pareri doresc - xanax, mirzaten, convulex, sunt depedenta?
- 1Depresia sau altceva
- 3Depresie pe fond dizarmonic
Mai multe informații despre: Depresia depresie depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: