Anxietate, atacuri de panica, depresie
Ma intereseaza daca Gabaran este bun pentru oscilatii afective si anxietate. Face cumva parte din grupa benzodiazepinelor?
10 comentarii
Bună ziua!
Grupul benzodiazepinelor include: bromazepam, oxazepam, diazepam, clordiazepoxid.
Gabaran apartine unui grup de medicamente utilizate pentru tratarea epilepsiei si a durerii neuropatice periferice (dureri de lunga durata determinate de afectiuni ale nervilor).
Grupul benzodiazepinelor include: bromazepam, oxazepam, diazepam, clordiazepoxid.
Gabaran apartine unui grup de medicamente utilizate pentru tratarea epilepsiei si a durerii neuropatice periferice (dureri de lunga durata determinate de afectiuni ale nervilor).
Psihiatrul meu vrea sa mi-l recomande pentru anxietate generalizată si panică si pentru oscilații afective. Mi se pare un medicament periculos si care nu are legatura cu ce am eu.
Buna ziua, va recomand calduros o a doua opinie medicala
Poate fi folosit si ca stabilizator de dispozitie.
Bună dimineața!
Pentru mai multă siguranță consultați și alt psihiatru.
Pentru mai multă siguranță consultați și alt psihiatru.
Am consultat 2 psihiatri, intr-adevar este folosit ca stabilizator de dispozitie. Dar mi-e frica ca imi va da sedare. Deja c-am sunt leguma.Tratamentul meu este: Rispolept 3 ml, Mirtazapina 30 mg, Rivotril 1 mg, toate seara si acum mi se va adauga Gabaran 300 mg. Diagnosticul este depresie atipica. Nu stiu ce sa fac. De azi am inceput munca. Am si probleme cu pulsul mare.
Ați făcut și psihoterapie? De obicei medicația combinată cu psihoterapie dă rezultate mai rapide.
Medicația rezolvă problemele pe moment, dar făcând psihoterapie obțineți rezultate pe termen lung, pentru că învățați să interpretați rațional situațiile întâlnite și vă găsiți resurse pentru a le gestiona. În depresie rezultate bune se obțin prin terapia cognitiv-comportamentală.
Medicația rezolvă problemele pe moment, dar făcând psihoterapie obțineți rezultate pe termen lung, pentru că învățați să interpretați rațional situațiile întâlnite și vă găsiți resurse pentru a le gestiona. În depresie rezultate bune se obțin prin terapia cognitiv-comportamentală.
Am facut. Dar mai rau m-au intors pe dos. Si nu imi gasesc psihologul potrivit. Iar de un an am schimbat 3 tratamente si acum sunt in impas, nu ma mai inteleg nici cu psihiatrul si nu stiu la ce medic sa ma duc. Iar nici macar familia nu ma intelege, m-am izolat total si nu stiu cum voi face fata la munca, pentru ca sunt foarte, foarte obosita.Daca imi voi pierde serviciul, cred ca ma voi sinucide.
Oboseala e efect secundar de la medicamente. Vorbeste cu medicul tau sau cu alt medic, poate iti mai micsoreaza dozele sau schimba tratamentul. Nu trebuie sa te gandesti sa te sinucizi daca nu faci fata la serviciu. Te poti pensiona o perioada pe caz de boala pina te pui pe picioare.
Caută pe internet:
1) pe site-ul Dr. Radu Vraști - COLECTIA AJUTA-TE SINGUR – Nr. 1 Dr. RADU VRASTI
AJUTA-TE SINGUR IN CAZ DE ATAC DE PANICA:“VERONICA”
2) Brian Tracy- Schimbând găndirea îți schimbi viața
Citindu-le, vei realiza că modul de gândire și percepție joacă un rol important în declanșarea tulburărilor anxios-depresive.
1) pe site-ul Dr. Radu Vraști - COLECTIA AJUTA-TE SINGUR – Nr. 1 Dr. RADU VRASTI
AJUTA-TE SINGUR IN CAZ DE ATAC DE PANICA:“VERONICA”
2) Brian Tracy- Schimbând găndirea îți schimbi viața
Citindu-le, vei realiza că modul de gândire și percepție joacă un rol important în declanșarea tulburărilor anxios-depresive.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Recomandari pastile pentru anxietate sociala
- 1ce doza de romparkin (trihexifenidil 2mg) este letala
- 23Seroxat
- 10Anxietate sau Depresie ?!
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 0Stimuloton pt depresie și anxietate
- 12Trittico - Mi se inchid ochii, si ma molesesc imediat.
- 4Depresie ???
- 4Seroxat ptr anxietate
- 57Brintelix/Trintelix
- 0Cipralex si extrasistole
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 9Puțin ceai verde cu tratament psihiatric in loc de cafea?
- 5Toc băiat de 15ani
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: