Depresie
Buna ziua!Am 21 de ani si sufar de o depresie de la 18 ani din cauza ei nu am putut lucra nicaieri acum recent am iesit dintr-un tratament cu antidepresive dar am niste simptome ciudate decand am intrerupt tratamentul lipsa de pofta de mancare, dureri de cap puternice si plans brusc.Mentionez ca vreau sa ma angajez sunt disperat nu prea stiu ce sa ma mai fac cu mama ma cert mai tot timpul pe tema lipsei locului de munca dar ea nu stie ca eu am teama de esec din cauza depresiei care se pare ca a reaparut sunt destul dezorientat sunt si anxios pe alta parte din cauza viitorului meu incert as putea spune DISPERAT de situatia in care ma aflu cand ma gandesc la fostii colegi care au loc de munca sau sunt la facultate.De cateva zile beau ceaiuri de sunatoare in speranta de ameliorare dar sunt tot mai anxios din cauza durerilor de cap si lipsa locului de munca si poate si frica de esec ca as putea fi dat afara eu sunt si o persoana mai timida.Credeti ca depresia pe care o am eu se mai poate trata sau o sa ramana ca un handicap toata viata sau poate mai am vreo speranta?Ma tot confrunt cu asta de mult timp am un prieten care este angajat dar care nu ii pot spune motivul pentru care eu nu m-am angajat inca mi-e teama de dispret, de rusinea provocata sunt pur si simplu un inapt...am momente cand nu mai am chef deloc de viata sunt pur si simplu frustrat.Cred pana la urma ca o sa incerc sa ma angajez intr-o zi chiar daca ma va da afara eu nu mai gasesc cale de intorcere imi este greu sa duc povara asta.numita de psihiatrul meu de acum trei ani tulburare depresiv-anxioasa.
4 comentarii
Incercati alt tratament si terapie cognitiv comportamentala, daca sunt fonduri.
Nu va simteati in stare sa lucrati cu primul tratament? De ce ati intrerupt?
Nu va simteati in stare sa lucrati cu primul tratament? De ce ati intrerupt?
Poi am renuntat din cauza asta pentru a incerca sa ma angajez undeva imi dadeau stari de somnolenta pueternica pastilele oricum la un moment dat imi faceau rau dar decand am renuntat la ele am niste stari ciudate de rau care imi scad rau de tot motivatia imi da si o mare anxietate oricum sper sa fie bine cel putin cat sa-mi fac treaba.Cea mai mare temere a mea este daca voi face fata cu simptomele mele la munca oricum eu deja am depus un cv la o firma trebuie sa merg la interviu.
Orice tratament psihiatric se întrerupe numai de medicul care vi l-a dat atunci când realizează că problema a fost depășită. Orice reacție dată de medicație se discută cu psihiatrul, singurul în măsură să schimbe dozele sau să înlocuiască un medicament. Faptul că l-ați întrerupt dumneavoastră nu-i în ordine, pentru că depresia poate reveni și vă faceți mai mult rău decât bine.
Faceți și psihoterapie cognitiv-comportamentală concomitent cu medicația și rezultatele vor fi mai rapide și de durată.
Faceți și psihoterapie cognitiv-comportamentală concomitent cu medicația și rezultatele vor fi mai rapide și de durată.
Bună seara.
Medicatia se întrerupe doar la indicatia medicului curant. Mergeți la psihiatru pentru o reevaluare și un tratament adaptat nevoilor dumneavoastră. În paralel puteți face psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Multa sănătate!
Medicatia se întrerupe doar la indicatia medicului curant. Mergeți la psihiatru pentru o reevaluare și un tratament adaptat nevoilor dumneavoastră. În paralel puteți face psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Multa sănătate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4RMN cocludent sau nu?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 41Depresie anxioasa
- 4suntem impreuna de doi ani, ea este foarte anxioasa, paranoica, obsesiva si depresiva
- 0depresie mascata?
- 9senzatie de nod in gat + depresie
- 1depresie, agitatie
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 2Stare depresiva?
- 19Depresie
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 28Biochimia creierului in Anxietate si Depresie
- 2cum as putea iesi din starea de depresie?
- 5Depresie și anxietate-tratamente clasice și naturiste
- 4Pareri
- 12Depresie severa
- 28Ajutati-ma sa imi salvez fiica din bratele depresiei !!!
- 1Depresie
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Depresia depresie depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: