Anxietate/depresie | Forumul Medical ROmedic

Anxietate/depresie

27-10-2016
Skynet457
Nu este medic/terapeut
Skynet457
Buna sera, de un an ma confrunt cu o problema naspa, anume anxietate si depresie
Acum un an am avut o sperietura zdravana iar in acel moment am simtit valuri de caldura ce veneau de la stomac pana in dreptul tamplelor iar de atunci a inceput calvarul pe langa ca m-am plimbat prin spitale si am facut sute de analize care au iesit bune inima, plamani stomac etc am inceput sa ma simt rau nu puteam sa respir transpiram, ma durea tot corpul nu putem dormii etc acum nu mi-a trecut deloc iar si in acest moment nu pot sa respir simt ca ma sufoc ma dor spatele si pieptul tremur uneori, imi furnica degetele si simt dureri in varful degetelor si cel mai rau e ca ma inec fara motiv ca si cum mi-as baga degetele pe gat si mai rau e ca datorita faptului ca respir mult pe gura trag aer rece in plamani si sunt din ce in ce mai sensibili si nu stiu sugur daca e 100% normale aceste sintome si mai ales faptul ca ma tot inec ? Imi puteti da niste sfaturi sau daca faptul ca ma inec e normal pentru anxietate si ce sa fac in continoare, sa muncesc nu prea pot iar medicamentele nu mai mai ajuta absolut deloc.
Multumesc
4 comentarii
0
28-10-2016, ora 08:42
Psiholog Nicolae Nedea
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Nicolae Nedea
Buna ziua, se pare ca suferiti acumnde atacuri de panica. Sfatul este: invercati sa va relaxati cat mai des. Daca nu merge, veti fi nevoita sa apelati totusi la psihoterapie. O zi buna!
0
28-10-2016, ora 13:36
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Faceti atacuri de panica.
Schimbati tratamentul de la medicul psihiatru pentru ca se vede treaba ca de un an este inadecvat si faceti o serie de sedinte de psihoterapie cognitiv comportamentala.
0
28-10-2016, ora 14:03
Skynet457
Nu este medic/terapeut
Skynet457
Va multumesc, pe parcursul unui an am luat mai mute tipuri de tratamente dar nu functioneaza, o sa incerc cu psihoterapie dar in momentele in care ma inec nu ma simt agitat ca si cum as avea un atac de panica.
1
28-10-2016, ora 14:19
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Exista peste 20 de medicamente pentru anxietate si atacuri de panica.
Procedura este sa le luati la rand, unul minim 4-6 saptamani, pentru a vedea daca functioneaza.
Doar psihoterapia s-ar putea sa fie total insuficienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul