Anxietate/depresie
Buna sera, de un an ma confrunt cu o problema naspa, anume anxietate si depresie
Acum un an am avut o sperietura zdravana iar in acel moment am simtit valuri de caldura ce veneau de la stomac pana in dreptul tamplelor iar de atunci a inceput calvarul pe langa ca m-am plimbat prin spitale si am facut sute de analize care au iesit bune inima, plamani stomac etc am inceput sa ma simt rau nu puteam sa respir transpiram, ma durea tot corpul nu putem dormii etc acum nu mi-a trecut deloc iar si in acest moment nu pot sa respir simt ca ma sufoc ma dor spatele si pieptul tremur uneori, imi furnica degetele si simt dureri in varful degetelor si cel mai rau e ca ma inec fara motiv ca si cum mi-as baga degetele pe gat si mai rau e ca datorita faptului ca respir mult pe gura trag aer rece in plamani si sunt din ce in ce mai sensibili si nu stiu sugur daca e 100% normale aceste sintome si mai ales faptul ca ma tot inec ? Imi puteti da niste sfaturi sau daca faptul ca ma inec e normal pentru anxietate si ce sa fac in continoare, sa muncesc nu prea pot iar medicamentele nu mai mai ajuta absolut deloc.
Multumesc
Acum un an am avut o sperietura zdravana iar in acel moment am simtit valuri de caldura ce veneau de la stomac pana in dreptul tamplelor iar de atunci a inceput calvarul pe langa ca m-am plimbat prin spitale si am facut sute de analize care au iesit bune inima, plamani stomac etc am inceput sa ma simt rau nu puteam sa respir transpiram, ma durea tot corpul nu putem dormii etc acum nu mi-a trecut deloc iar si in acest moment nu pot sa respir simt ca ma sufoc ma dor spatele si pieptul tremur uneori, imi furnica degetele si simt dureri in varful degetelor si cel mai rau e ca ma inec fara motiv ca si cum mi-as baga degetele pe gat si mai rau e ca datorita faptului ca respir mult pe gura trag aer rece in plamani si sunt din ce in ce mai sensibili si nu stiu sugur daca e 100% normale aceste sintome si mai ales faptul ca ma tot inec ? Imi puteti da niste sfaturi sau daca faptul ca ma inec e normal pentru anxietate si ce sa fac in continoare, sa muncesc nu prea pot iar medicamentele nu mai mai ajuta absolut deloc.
Multumesc
4 comentarii
Buna ziua, se pare ca suferiti acumnde atacuri de panica. Sfatul este: invercati sa va relaxati cat mai des. Daca nu merge, veti fi nevoita sa apelati totusi la psihoterapie. O zi buna!
Faceti atacuri de panica.
Schimbati tratamentul de la medicul psihiatru pentru ca se vede treaba ca de un an este inadecvat si faceti o serie de sedinte de psihoterapie cognitiv comportamentala.
Schimbati tratamentul de la medicul psihiatru pentru ca se vede treaba ca de un an este inadecvat si faceti o serie de sedinte de psihoterapie cognitiv comportamentala.
Va multumesc, pe parcursul unui an am luat mai mute tipuri de tratamente dar nu functioneaza, o sa incerc cu psihoterapie dar in momentele in care ma inec nu ma simt agitat ca si cum as avea un atac de panica.
Exista peste 20 de medicamente pentru anxietate si atacuri de panica.
Procedura este sa le luati la rand, unul minim 4-6 saptamani, pentru a vedea daca functioneaza.
Doar psihoterapia s-ar putea sa fie total insuficienta.
Procedura este sa le luati la rand, unul minim 4-6 saptamani, pentru a vedea daca functioneaza.
Doar psihoterapia s-ar putea sa fie total insuficienta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 51Ce este anxietatea?
- 1probleme pulmonare din cauza anxietatii?
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 14Anxitatea REVINE
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 1Este vreo difereranta intre disfunctie vegetativa si tulburare de anxietate generalizata?
- 16anxietate generalizata cu atacuri de panica
- 8Stare permanenta de oboseala, greata, anxietate.
- 9Anxietate depresie
- 23serlift (sertralina) imi da anxietate maxima
- 9depresie, anxietate sau altceva?
- 3depresie, anxietate
- 2Interpretare analize electroliti
- 11Halucinatii sau probleme cu ochii ?
- 11Tulburări anxioase și atacuri de panica. Ajutor
- 3Atacuri de panica, anxietate, depresie
- 3Ipohondrie?
- 4Orice fac tot rau imi este, pareri ?
- 4Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Anxietatea Tulburarea de panica depresie si anxietate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: